Κατηγορίες
αθλητικά κωπηλασία

Στα “Δανιόλεια 2018” συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών

Ναυτικός Όμιλος ΓιαννιτσώνΤο Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, διοργανώθηκαν από τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης οι κωπηλατικοί αγώνες «Δανιόλεια 2018», προς τιμήν του Πλωτάρχη του Πολεμικού Ναυτικού Αντωνίου Δανιόλου. Στους αγώνες πήραν μέρος 9 Ναυτικοί όμιλοι από Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Κατερίνη, Σέρρες, Κέρκυρα, Μυτιλήνη και Καστοριά, με σημαντικό αριθμό αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.

Ο καιρός αν και αρχικά δεν ήταν καλός, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι αγώνες με μια ώρα καθυστέρηση, στη συνέχεια “κάλμαρε” και επέτρεψε στα 70 περίπου πληρώματα να αγωνιστούν στο νερό και να προσφέρουν όμορφες στιγμές στους παρευρισκόμενους θεατές.


Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, συμμετείχε με 8 αθλητές και αθλήτριες σε 7 πληρώματα και κατέκτησε τρία χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλια, καθώς και μια τέταρτη θέση.

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πληρωμάτων είναι τα εξής:
Χρυσά μετάλλια
Αννέτα Αρετάκη – Βαγγελιώ Φράγκου δίκωπο κορασίδων.
Γεωργία Μπαλλή – Δάφνη Μπαλλή διπλό σκιφ κορασίδων.
Αννέτα Αρετάκη – Βαγγελιώ Φράγκου – Γεωργία Μπαλλή – Δάφνη Μπαλλή τετραπλό σκιφ νεανίδων

Ασημένια
Κώστας Ζιντιρίδης-Λεωνίδης σκιφ ανδρών.
Πέτρος Τσιαπάνης σκιφ παίδων.

Χάλκινο
Λάζαρος Φράγκος – Αγάθωνας Σταυρακάκης διπλό σκιφ παίδων αρχ.

4η θέση
Πέτρος Τσιαπάνης σκιφ εφήβων.

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών

Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών

Την αποστολή συνόδευσαν οι Θέμης Νομίδης και Γιώργος Μαξούρης εκ μέρους της διοίκησης και ο προπονητής Σπύρος Ασπρογέρακας και η βοηθός του, Ειρήνη Μισιροπούλου. Στους αγώνες παραβρέθηκαν ακόμη και αρκετοί γονείς στηρίζοντας τις προσπάθειες των παιδιών που αγωνίστηκαν .
Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τους προπονητές, τους αθλητές και τις αθλήτριές του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες, τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης για την άψογη διεξαγωγή των αγώνων, καθώς και τον Σταύρο Τσαλικίδη που για άλλη μια φορά βοήθησε στη μεταφορά των σκαφών.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 15:00 και Σάββατο στις 09.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518