Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας παιδεία

Το μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη για τη νέα σχολική χρονιά

Με αφορμή την έναρξη των μαθημάτων στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση για τη νέα σχολική χρονιά 2018-2019, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει σε μήνυμά του τα ακόλουθα:

“Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς.

Σήμερα με τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά.

Στο ξεκίνημα αυτής της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελα να σας καλωσορίσω στα σχολεία και να σας ευχηθώ μια χρονιά δημιουργική, μια χρονιά επιτυχιών, διακρίσεων και προόδου.

Η καλή διάθεση των μαθητών για μάθηση, οι ανησυχίες και οι ελπίδες των γονιών, η πίστη στο καθήκον και ο ενθουσιασμός των εκπαιδευτικών πιστεύω ότι θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η παιδεία, είναι η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο , είναι το σοβαρότερο στοιχείο στην οικοδόμηση μιας κοινωνίας της προόδου, της ελευθερίας και της δημιουργίας, για μια ζωή με καλύτερα ποιοτικά στοιχεία και πιο ανθρώπινη.

Δημοτική αρχή –εκπαιδευτικοί- μαθητές και γονείς έχουμε κοινό στόχο να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον ποιοτικό και λειτουργικό, ώστε να εξασφαλίζει στους μαθητές και στις μαθήτριές μας , όλες τις δυνατότητες αλλά και τις ευκαιρίες για να ικανοποιήσουν τα όνειρά τους ,τις επιθυμίες τους και την όποια φιλοδοξία.

Η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά, σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης ,τους Σχολικούς Συμβούλους και τους /τις Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολείων θα καταβάλλουμε όλες μας τις δυνάμεις και θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα ώστε να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τη μόρφωση και την πρόοδο των παιδιών μας.
Καλή Σχολική Χρονιά με υγεία , δύναμη ,αισιοδοξία και δημιουργική διάθεση !”