Κατηγορίες
σύλλογοι

Στην Εύξεινο Λέσχη Χαρίεσσας ο ποδηλάτης Βασίλης Καρυοφιλλίδης που έφτασε στην Παναγία Σουμελά και στα βουνά του Πόντου

Η Εύξεινος Λέσχη Χαρίεσσας είχε την χαρά και την τιμή να υποδεχτεί την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018, τον ποδηλάτη Βασίλη Καρυοφιλλίδη, ο οποίος ξεκίνησε ένα μεγάλο στοίχημα ποδηλατώντας από την Αθήνα προς τον ιστορικό Πόντο, αφού προσκύνησε την Παναγία Σουμελά στις 15 Αυγούστου ξεκίνησε το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Ένας από τους σταθμούς του τα γραφεία της λέσχης Ε. Λ. Χαρίεσσας, ο πρόεδρος της οποίας Γιώργος Μωυσιάδης χάρισε προς ευλογία στον ποδηλάτη μια εικόνα της Ζωοδόχου Πηγής, ενώ τα μικρότερα μέλη του χάρισαν ένα καπέλο και ένα μπλουζάκι με το λογότυπο του συλλόγου.

Δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν από την υποδοχή, τα ποντιακά εδέσματα και ο ήχος της λύρας. Με τη σειρά του ο ποδηλάτης Βασίλης Καρυοφιλλίδης έφερε ένα ξεχωριστό δώρο…”της Παναΐας τα δάκρεα» που μάζεψε από τις Ποντιακές Άλπεις!!! Συνοδεία αυτοκινήτων αποχαιρέτησαν τον ποδηλάτη, αφήνοντας τον να πάρει τον ανηφορικό δρόμο για την Νάουσα.

“Του ευχόμαστε να έχει την Ευλογία της Παναγίας Σουμελά και να είναι πάντοτε καλόταξιδεμένος!!! Με εκτίμηση τα μέλη και το Δ.Σ”, καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.