Κατηγορίες
Αντωνίου Χρήστος βουλευτές

Μήνυμα του βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Χρ. Αντωνίου για τη νέα σχολική χρονιά

Χρήστος Αντωνίου Ημαθία ΣΥΡΙΖΑΜε αφορμή τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, ο βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ) Χρ. Αντωνίου αναφέρει σε μήνυμά του τα ακόλουθα:

“Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς , θα ήθελα να εκφράσω στις μαθήτριες , στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς τις θερμότερες ευχές μου για μια δημιουργική και εποικοδομητική χρονιά.
Το Υπουργείο Παιδείας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η φετινή χρονιά να πάει ακόμα καλύτερα από τις προηγούμενες τόσο με την έγκαιρη στελέχωση των εκπαιδευτικών μονάδων με προσωπικό (19.480 προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών), όσο και με την ενίσχυση των δομών ειδικής αγωγής και την έγκαιρη αποστολή των βιβλίων στα σχολεία.

 


Πιστεύοντας ακράδαντα ότι η Παιδεία είναι κινητήριος δύναμη για την πρόοδο και την ευημερία κάθε κοινωνίας όχι μόνο με τη μετάδοση γνώσεων αλλά και με τη μεταλαμπάδευση των αξιών του πολιτισμού και του ανθρωπισμού , εύχομαι υγεία και δύναμη στο ταξίδι της γνώσης που ξεκινάει αύριο.

Καλή σχολική χρονιά!”