Κατηγορίες
Δριστάς Στέφανος

Μήνυμα του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Στ. Δριστά για την έναρξη των μαθημάτων στα σχολεία

Στέφανος ΔριστάςΜε αφορμή την έναρξη των μαθημάτων του σχολικού έτους 2018 – 2019 ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς αναφέρει σε μήνυμά του τα ακόλουθα:

“Αγαπητές μαθήτριες & αγαπητοί μαθητές,

Μία νέα σχολική χρονιά αρχίζει και κάθε φορά αποτελεί το εφαλτήριο για ένα νέο ξεκίνημα, για μία νέα προσπάθεια, με νέους στόχους και προσδοκίες. Ο δρόμος προς την μάθηση μπορεί να είναι απαιτητικός και επίπονος, αλλά είναι ταυτόχρονα γόνιμος και συναρπαστικός, προσφέρει γνώσεις και δεξιότητες, ιδανικά και αξίες, πνευματικά εφόδια για προσωπική και επαγγελματική εξέλιξη.

Στην προσπάθειά σας αυτή η Διοίκηση του Δήμου μας και εγώ προσωπικά θα είμαστε για άλλη μία φορά στο πλευρό σας, καταβάλλοντας το καλύτερο δυνατό για να οικοδομήσουμε μία χρονιά σημαντική και δημιουργική, σε ένα σχολείο που θα βασίζεται σε αξίες, αρχές, ήθος, εφόδια και γνώσεις καθώς και βελτιώνοντας τις υπάρχουσες συνθήκες στον μέγιστο βαθμό.

Έχοντας στο πλευρό σας τους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς σας, η συμπαράσταση των οποίων είναι καταλυτική, σας προτρέπω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να επενδύσετε τον χρόνο και τον κόπο σας στην πραγμάτωση των στόχων σας.

Με την ευκαιρία της έναρξης των μαθημάτων σας εύχομαι «Καλή πρόοδο, καλή δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και ευόδωση των προσδοκιών σας». Επίσης εύχομαι στους γονείς σας να σας καμαρώνουν πάντα όπως επιθυμούν και στους δασκάλους σας να έχουνε την απαιτούμενη δύναμη για να σας στηρίξουν και να σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους.

Ο Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας

Στέφανος Δριστάς”