Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης

Μήνυμα δημάρχου Αλεξάνδρειας για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών εξετάσεων

Δήμαρχος Αλεξάνδρειας ΓκυρίνηςΜε αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων – ονομάτων των επιτυχόντων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει σε μήνυμά του:

“Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ,θέλω να εκφράσω τα θερμά και ειλικρινή συγχαρητήριά μου σε όλες και όλους που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της προσήλωσης στο συγκεκριμένο σκοπό και στόχο και είναι μια σημαντική στιγμή που δικαιώνει τον αγώνα και τις προσπάθειες που κατέβαλαν όλα τα μαθητικά χρόνια.

Η εισαγωγή στην τριτοβάθμια Εκπαίδευση τους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους και ταυτόχρονα τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν τα εφόδια και τις γνώσεις που απαιτεί η σύγχρονη κοινωνία και κυρίως εμπειρίες και τρόπους σκέψεις που θα είναι συντροφιά και οδηγοί στις αποφάσεις της ζωής τους .

Παράλληλα θα ήθελα να συγχαρώ όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για τη μετάδοση των γνώσεων και κυρίως τους γονείς των υποψηφίων για τη στήριξη που παρείχαν καθημερινά και αγόγγυστα στα παιδιά τους .

Θέλω επίσης να απευθυνθώ και σε εκείνους και εκείνες που προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αγώνας και η προσπάθεια δεν σταματά με την πρώτη αποτυχία, η επιτυχία στη ζωή έρχεται μέσα από τη συνεχή προσπάθεια και από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τόσο τις επιτυχίες αλλά κυρίως τις αποτυχίες.

Είναι γνωστό ότι η καταξίωση για τον καθένα και την καθεμιά θα κατακτηθεί μέσα από τις καθημερινές προσωπικές μάχες της ζωής που στο μέλλον θα αντιμετωπίσετε.”