Κατηγορίες
αστυνομικές ειδήσεις Ημαθία

Ημαθία: στη δημοσιότητα τα στοιχεία 3 ατόμων που ασελγούσαν σε βάρος ανηλίκων

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικών Διατάξεων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βέροιας οι οποίες επικυρώθηκαν από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης, δόθηκαν από την Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 3 ατόμων, κατηγορουμένων για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και εγκλήματα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι τρεις κατηγορούνται ότι ασέλγησαν σε βάρος ανηλίκων – και μάλιστα εν γνώση της μητέρας τους – κατά τη διετία 2016 / 2017 στην περιοχή του Μακροχωρίου. Ο ένας ήταν ο σύντροφος της μητέρας, ο άλλος φίλος του πρώτου ενώ ο τρίτος (ο μεγαλύτερος σε ηλικία) ασελγούσε σε βάρος των ανηλίκων καταβάλλοντας διάφορα ποσά.

Πρόκειται για τους:

Α) (επ) GEGA (ον) ALTIN του Gani και της Nafie, γεννηθέντα την 21-01-1994 στην Αλβανία.
Β) ΠΑΝΙΤΣΙΔΗ Δημήτριο του Αβραάμ και της Σοφίας, γεννηθέντα την 10-04-1935 στη Σκήτη Κοζάνης.
Γ) (επ) BULICKO (ον) JORGO του Thanas και της Stela, γεννηθέντα την 18-09-1996 στην Αλβανία.

 

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν σε κατάστημα κράτησης της χώρας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, η οποία έχει ισχύ έως την 17 Νοεμβρίου 2018, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23310-76653 και 23310-76655 του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.