Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από το Περιφερειακό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Το Περιφερειακό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην Εστία Ρουμλουκιωτών Αλεξάνδρειας, για την συνεισφορά της με το ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ, στην τραγωδία που έπληξε την χώρα μας στην περιοχή Αττικής με 100 περίπου νεκρούς και ανυπολόγιστες υλικές ζημίες.

Το παραπάνω ποσό κατατέθηκε αμέσως στον λογαριασμό που έχει ανοιχθεί για τον σκοπό αυτό, στην EUROBANK κατάστημα Αλεξάνδρειας με αριθμό, 0026.0240.31.0201181388 και λάβαμε το σχετικό παραστατικό με αριθμό, 0000000121-0134.


Μέσα στην εποχή της κρίσης και μπροστά στον ανθρώπινο πόνο η ευαισθησία των συνανθρώπων μας, αποτελεί ένα παρήγορο φώς, ότι υπάρχουν και σήμερα άνθρωποι.
Η χειρονομία της Εστίας Ρουμλουκιωτών πρέπει να βρει και άλλους μιμητές. Ήδη πολλοί συμπολίτες μας έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που εκτός από την παρουσία του εθελοντικού ανθρώπινου δυναμικού στον τόπο της τραγωδίας, συνεισφέρουν χρήματα, απαραίτητα για την μερική τουλάχιστον ανακούφιση των προβλημάτων των πυροπαθών.