Κατηγορίες
Καρασαρλίδου Φρόσω περιβάλλον

Φρόσω Καρασαρλίδου (Ημαθίας – ΣΥΡΙΖΑ): Μόνιμη λύση για τη ρύπανση της τάφρου 66

Τάφρος 66 ΗμαθίαΗ βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου είχε επαφές με τοπικούς φορείς για το ζήτημα των ρυπογόνων πηγών που καταλήγουν στην τάφρο 66.

Συγκεκριμένα συνομίλησε με τον αντιδήμαρχο Νάουσας κ. Δάγγα Στέλιο και τον πρόεδρο της κοινότητας Κουλούρας, κ. Λιλιόπουλο Γεώργιο, οι οποίοι της ανέλυσαν τη κατάσταση στη τάφρο και το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Γεγονός είναι ότι το ποτάμι – τάφρος 66, αποτελεί οικολογικό κίνδυνο και ενώ τα τρία τελευταία χρόνια εξαιτίας της στενής παρακολούθησης και του ελέγχου της ποιότητας των εργοστασιακών απόβλητων από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτείας το αρνητικό αποτύπωμα στο περιβάλλον έχει μειωθεί, πάραυτα, θα πρέπει να δοθεί μια μόνιμη λύση.

Εξαιτίας της σοβαρότητας του ζητήματος και σε αναζήτηση μιας μόνιμης λύσης η βουλευτής Ημαθίας κ. Καρασαρλίδου από τις αρχές του έτους έχει επαφές προς την επίλυση του τόσο με το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης όσο και με τον Δήμο της Βέροιας.

Έχει, μάλιστα, προτείνει και συμβάλλει στην προώθηση αιτήματος του Δήμου Βέροιας, μετά από σχετική πρωτοβου που καταλήγουν στην τ