Κατηγορίες
Γεωργία - κτηνοτροφία - αγροτικά θέματα

Ο Τ.Ο.Ε.Β. Τρικάλων καλεί τα μέλη του να δηλώσουν/επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους

Από τον Τοπικό Οργανισμό Έγγειων Βελτιώσεων Τρικάλων ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Ο ΤΟΕΒ Τρικάλων ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν.4546/2018, όλοι οι κτηματίες υποχρεούνται να υποβάλλουν στον οικείο ΤΟΕΒ, στην περιοχή δικαιοδοσίας του οποίου βρίσκονται τα ακίνητα ιδιοκτησίας τους, που επωφελούνται από τα εγγειοβελτιωτικά έργα, ΔΗΛΩΣΗ των στοιχείων επικοινωνίας και του Α.Φ.Μ., μέσα σε δώδεκα (12) μήνες από την έναρξή ισχύος του παραπάνω νόμου (λήξη 12-6-2019).

Αν η χρήση του ακινήτου έχει παραχωρηθεί με οποιονδήποτε τρόπο από τον ιδιοκτήτη του σε άλλο πρόσωπο και έχει συμφωνηθεί η καταβολή των οφειλών να γίνεται από το πρόσωπο αυτό, ιδιοκτήτης και παραχωρησιούχος υποβάλλουν κοινή δήλωση, που υπογράφεται και από τους δύο.


Στους υπόχρεους που δεν θα υποβάλλουν την παραπάνω δήλωση μέσα στην προθεσμία που ορίζεται, επιβάλλεται πρόστιμο ίσο με τις πάγιες εισφορές που οφείλουν για το αντίστοιχο διάστημα καθυστέρησης υποβολής της δήλωσης.

υπόχρεους που υποβάλλουν ανακριβή δήλωση επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο ίσο με τις πάγιες εισφορές που αντιστοιχούν στο διάστημα από την υποβολή της ανακριβούς δήλωσης μέχρι τη διόρθωσή της.