Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Ξεκίνησε η τοποθέτηση καθισμάτων στο Δημοτικό Αμφιθέατρο

Νωρίτερα από το προβλεπόμενο, και με την ευκαιρία του “κενού” λίγων ημερών σε εκδηλώσεις ή παραστάσεις, ξεκίνησε την Κυριακή 22 Ιουλίου η τοποθέτηση καθισμάτων σταδίου με πλάτη, πράσινου χρώματος, από το Δήμο Αλεξάνδρειας στο Δημοτικό Αμφιθέατρο της Αλεξάνδρειας.

Η τοποθέτηση – καθώς και το πλύσιμο των καθισμάτων ώστε να είναι έτοιμα να χρησιμοποιηθούν από τους θεατές – αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Τρίτη 24 ή το αργότερο την Τετάρτη 25 Ιουλίου.


“Θέλουμε η χρήση του Αμφιθεάτρου από τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου να είναι αυτή που πρέπει, άνετη και ουσιαστική. Προχωρήσαμε γρήγορα και ελπίζουμε οι επισκέπτες του Αμφιθεάτρου να το ευχαριστηθούν ακόμη περισσότερο, σε συνδυασμό και με τις εκδηλώσεις που προγραμματίσαμε ως Δήμος για το υπόλοιπο του καλοκαιριού”, είπε στην Περισκόπηση ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνης.

“Όσον αφορά το κλειστό θέατρο στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο, προχωράμε κλείνοντας και τις τελευταίες μικρολεπτομέρειες και θέματα, ώστε και αυτό να δοθεί το συντομότερο δυνατό προς χρήση” κατέληξε.