Κατηγορίες
παραπολιτικά

Κεντροαριστερή σύναξη ενόψει 2019

Πάμε με το γνωστό…. μπόνους του μήνα που πέρασε.

Επειδή ο τόπος είναι μικρός και τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα, μαθαίνω ότι τα εκλογομαγειρέματα πάνε και έρχονται και ότι κάπου εκεί στα κεντροαριστερά ψάχνονται για το 2019. Το οποίο μη νομίζετε ότι είναι και τόσο μακριά όσο φαίνεται στο ημερολόγιο. Ήδη μπήκαμε στον 7ο μήνα του 2018!

Μαθαίνω λοιπόν ότι είχαν μια σύναξη αυτοδιοικητικοί (πρώην, νυν και αεί), ορισμένοι εκ των οποίων εσχάτως έχουν εξαφανιστεί από την πιάτσα λόγω εργασίας. Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν πρώην και νυν ΠΑΣΟΚοι και ΣΥΡΙΖΑίοι, κάποιοι που τώρα δεν εκδηλώνονται – πάντως όλοι ήταν του κεντροαριστερού κλίματος γενικότερα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν οι αμφίδρομες βολιδοσκοπήσεις για προοπτική συνεργασίας στις δημοτικές του 2019.

Το αποτέλεσμα δεν το έμαθα από την ίδια πηγή, αυτό όμως που έμαθα (από αλλού) είναι ότι η συνάντηση δεν προχώρησε στα πολύ… ενδότερα όπως πιθανόν κάποιοι ανέμεναν, αφού ήταν όλοι επιφυλακτικοί (ο καθείς για τους δικούς του προσωπικούς ή πολιτικούς λόγους).

“Άσε να περάσει και το καλοκαίρι και βλέπουμε”, ήταν η άποψη που κυριάρχησε στο τέλος. Αν και ποτέ δεν ξέρεις, γιατί η τοπική πολιτική σκηνή τον Ιούλιο – Αύγουστο παραδοσιακά είχε πάντα έντονο ενδιαφέρον. Βοηθάνε και τα κατά τόπους πανηγύρια, για… “τυχαίες” συναντήσεις!