Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αλεξάνδρεια τη Δευτέρα 30/7 λόγω του συλλαλητηρίου

Ρυθμίσεις στην κυκλοφορία οχημάτων θα εφαρμοστούν στην Αλεξάνδρεια το απόγευμα και το βράδυ της Δευτέρας 30 Ιουλίου 2018, λόγω του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 της ίδιας ημέρας.

Συγκεκριμένα, κατά το χρονικό διάστημα από τις 5 το απόγευμα έως και τις 10 το βράδυ της Δευτέρας θα ισχύσουν τα ακόλουθα (δείτε και τον χάρτη, στο τέλος):

– απαγόρευση της κυκλοφορίας, στάσης και στάθμευσης, παντός είδους οχημάτων, στην οδό Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Κομνηνών έως τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχη Γεωργούλη.

-απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων:

  • στην οδό Αριστοτέλους, από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου,
  • στην οδό Πελλοπονήσου, από τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου έως τη συμβολή της με την οδό Βιζυηνού,
  • στην οδό Παύλου Μελά, από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου,
  • στην οδό Ναούσης, από τη συμβολή της με την οδό Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Δ. Βετσοπούλου,
  • στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, από τη συμβολή της με την οδό Βιζυηνού έως τη συμβολή της με την οδό Γρηγορίου Λαμπράκη,
  • στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη, από τη συμβολή της με την οδό Αριστοτέλους έως τη συμβολή της με την οδό Ταγματάρχη Γεωργούλη,

Σε περίπτωση που ο αριθμός των ατόμων στο εν λόγω συλλαλητήριο είναι μεγαλύτερος από αυτόν που αναμένεται-εκτιμάται, το Α.Τ. Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με την απόφαση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας θα έχει τη δυνατότητα να λάβει επιπρόσθετα μέτρα τροχαίας, με επέκταση της απαγόρευση της κυκλοφορίας, παντός είδους οχημάτων, πλην οχημάτων εκτάκτου ανάγκης, στην οδό Δ. Βετσοπούλου, από τη συμβολή της με την οδό Κομνηνών έως τη συμβολή της με την οδό Αλ. Παπάγου, εκτρέποντας την κυκλοφορία μέσω της οδού Αλ. Παπάγου προς παρακείμενες.