Κατηγορίες
Κίνημα Αλλαγής Τσίπρας

Κίνημα Αλλαγής για Τσίπρα: “Η παραίτηση είναι μονόδρομος”

Από το Κίνημα Αλλαγής, μετά και τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου και όσα ανέφερε σε αυτό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας (αναλαμβάνοντας την “πολιτική ευθύνη” για την τραγωδία που έφεραν στη χώρα οι φωτιές στην Αττική), αναφέρει τα εξής:

“Ο κ. Τσίπρας μετά το κυνικό και απεχθές show που έστησε το βράδυ της καταστροφής, προχώρησε σήμερα στο δεύτερο μέρος ενώπιον του Υπουργικού του Συμβουλίου. Ο κ.Τσίπρας φέρει ακέραια την πολιτική ευθύνη για την τραγωδία. Οι χειρισμοί της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οδήγησαν στο χαμό τόσων ανθρώπων, οδήγησαν σε μια καταστροφή.
Η προσπάθεια να βρει άλλοθι στο παρελθόν, «στη χώρα που παρέλαβε» είναι προκλητική, προσβλητική και αποδεικνύει τον πανικό τους.

Το ερώτημα επομένως που τίθεται είναι αν αυτοί που φέρουν αυτές τις εγκληματικές ευθύνες, μπορούν να εγγυηθούν την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών. Η απάντηση είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ.

Όποιος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη , δεν το κάνει ενώπιον του Υπουργικού του Συμβουλίου, αλλά ενώπιον του Ελληνικού λαού. Η παραίτηση είναι μονόδρομος.