Κατηγορίες
αυτοκίνητο

Ανίκητο πράγμα η ηλιθιότητα στο δρόμο…

Λένε πως η ηλιθιότητα είναι πράγμα ανίκητο. Όποιος το είπε μπορεί να έχει και απόλυτο δίκιο!

Κλασσικά δείγματα ηλιθιότητας στο δρόμο βλέπουμε συνεχώς, ειδικά τα καλοκαίρια. Όπως αυτό που έζησε μια οικογένεια στη Θεσσαλονίκη το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Ήθελε να πάει το παιδί της σε νοσοκομείο μια μητέρα αλλά έπεσε επάνω σε βιαστικούς ασυνείδητους και ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥΣ,  που στην προσπάθειά τους να κινηθούν στο δρόμο για διασκέδαση και διακοπές κινούνταν στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης. Στην ουσία την μπλοκάριζαν, αφού είναι γνωστό ότι όταν υπάρχει έξοδος (ή είσοδος) τα καλοκαίρια δεν κινείται τίποτε.


Όπως αναφέρουν sites της Θεσσαλονίκης έγινε έκκληση μέσω ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης στους οδηγούς που βρίσκονται στο σημείο και καταλαμβάνουν την ΛΕΑ να ανοίξουν τον δρόμο προκειμένου να περάσει γρήγορα το ΙΧ.

Η τροχαία δεν μπορεί να είναι παντού. Παντού όμως μπορεί να είναι ο νόμος, ο οποίος σε τέτοιες περιπτώσεις ΔΕΝ πρέπει να δείχνει καθόλου επιείκεια.

Λύση λοιπόν είναι μόνο μια για την καταπολέμηση της ηλιθιότητας που εκφράζεται με κατάληψη της ΛΕΑ: τεράστιο πρόστιμο, αφαίρεση επί τόπου της άδειας οδήγησης και των πινακίδων του οχήματος και δικαίωμα του ηλίθιου να ξαναδώσει για δίπλωμα το νωρίτερο σε μια τριετία ή πενταετία από το συμβάν. Τίποτε λιγότερο.