Κατηγορίες
Κίνημα Αλλαγής

Κίνημα Αλλαγής Ημαθίας: “προκλητικός και… αδιάβαστος ο κ. Σκουρλέτης”

Με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών Π. Σκουρλέτη στην Ημαθία (βρέθηκε στη Βέροια την προηγούμενη εβδομάδα), η Ν.Ε. Ημαθίας του Κινήματος Αλλαγής αναφέρει σε δελτίο τύπου τα ακόλουθα:

“Προκλητικός και… αδιάβαστος ο κ. Σκουρλέτης

Στη γνωστή μέθοδο της συκοφαντίας και της λασπολογίας κατέφυγε, για άλλη μια φορά, ο «πρύτανης» του είδους Π. Σκουρλέτης κατά την επίσκεψη του στο Νομό μας. Δεν θα ασχολιόμασταν μαζί του, όπως δεν ασχολήθηκε και το σύνολο της τοπικής κοινωνίας, αν δεν επαναλάμβανε τις γνωστές αθλιότητες για τα.. χρέη του ΠΑΣΟΚ.


Η απάντηση που έδωσε σε σχετική ερώτηση δείχνει το ήθος και την πολιτική ανεντιμότητα που τον χαρακτηρίζουν, τόσο τον ίδιο, όσο και τον χώρο που εκπροσωπεί, την στιγμή μάλιστα που ΟΛΟΙ γνωρίζουν ότι για το συγκεκριμένο θέμα το ΠΑΣΟΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι θα αποπληρώσει τα χρέη του σε κάθε περίπτωση.
Είναι λοιπόν τουλάχιστον προκλητικό αυτοί που εξαπάτησαν την ελληνική κοινωνία με αμέτρητα ψεύδη και υποσχέσεις σήμερα να εμφανίζονται τιμητές των πάντων.

Καλούμε τον κ. Σκουρλέτη και τους ομοίους του να αφήσουν κατά μέρος τις «εξυπνάδες» και να δώσουν τη δημοκρατική διέξοδο στα αδιέξοδα που ίδιοι δημιούργησαν στη χώρα. Εκλογές τώρα πριν ολοκληρώσουν την καταστροφή. Και σε αυτές τις εκλογές είναι βέβαιο ότι ο κ. Σκουρλέτης και οι όμοιοι του δεν θα μπορούν να τάζουν… «καθρεφτάκια» στους απολυμένους της ΕΝ.ΚΛΩ ή στους παραγωγούς της ζάχαρης…”