Κατηγορίες
Ημαθία

Δεν θα γίνει το συλλαλητήριο στη Νάουσα – ο δήμαρχος της πόλης καλεί για συμμετοχή στη Βέροια

Με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης κάνει γνωστό ότι το συλλαλητήριο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Νάουσα το απόγευμα της Τετάρτης τελικά δεν θα πραγματοποιηθεί και καλεί όσους ήταν να συμμετάσχουν σε αυτό να παρευρεθούν στο αντίστοιχο συλλαλητήριο της Βέροιας.

Στην ανακοίνωση – κάλεσμά του ο δήμαρχος Νάουσας αναφέρει τα ακόλουθα:

“Την περασμένη Κυριακή ομάδα ενεργών πολιτών του Δήμου μας ήρθε σε επαφή μαζί μου προκειμένου να διοργανωθεί στην πόλη της Νάουσας εκδήλωση για τη Μακεδονία μας στο πλαίσιο των λοιπών συλλαλητηρίων που διοργανώνονται ανά την Ελλάδα από τις Παμμακεδονικές οργανώσεις.


Δεδομένου πως εκείνη τη χρονική στιγμή δεν υπήρχε πρόβλεψη για σχετική διοργάνωση στον Νομό μας, συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση εκδήλωσης στη Νάουσα, την Τετάρτη 6 Ιουνίου.
Σήμερα το πρωί λάβαμε επίσημη ενημέρωση από την Ιερά μας Μητρόπολη για τη διεξαγωγή συλλαλητηρίου στην έδρα του Νομού για την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 7μμ στην Πλατεία Ωρολογίου. Η προγραμματισμένη εκδήλωση στην πόλη μας δεν θα πραγματοποιηθεί, προκειμένου να συμμετάσχουμε όλοι στην κεντρική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη Βέροια υπό την αιγίδα της τοπικής μας Εκκλησίας.
Γνωρίζοντας την αγάπη και την έγνοια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ. Παντελεήμονα για τη Μακεδονία μας καλούμε τους πολίτες της Νάουσας να συμμετάσχουν στην αυριανή εκδήλωση στη Βέροια προκειμένου ο Νομός Ημαθίας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα πως το τιμημένο όνομα της Μακεδονίας μας είναι αδιαπραγμάτευτο.

Με τιμή,
Νίκος Κουτσογιάννης
Δήμαρχος Νάουσας”