Κατηγορίες
πολιτική

Αποχώρησε από τους “Ανεξάρτητους Έλληνες” η Μανταλένα Παπαδοπούλου

Την αποχώρησή της από το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε γνωστή η μέχρι πριν από λίγο καιρό εκπρόσωπος του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου (η οποία μόλις πριν από 3-4 μέρες είχε οριστεί συντονίστρια για τις εκλογές από τον Π. Καμμένο).

Η 36χρονη Ημαθιώτισσα (κατάγεται από το Καμποχώρι και ήταν υποψήφια των ΑΝΕΛ στις δυο τελευταίες αναμετρήσεις – το 2015 – στην Ημαθία) έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό σε κάποιο από τα λεγόμενα “μέσα κοινωνικής δικτύωσης”:

“Σε ό,τι με αφορά περίμενα μέχρι και την ύστατη ώρα. Πλέον εξαντλείται κάθε περιθώριο μέχρι την υπογραφή σε λίγη ώρα στις Πρέσπες. Δεν αμφισβητώ τις πατριωτικές προθέσεις του Πάνου Καμμένου. Διαφωνώ με τους χειρισμούς προς υπεράσπιση της θέσης μας για το Σκοπιανό, που είναι η μόνη υπερ του εθνικού συμφέροντος.

Ενημέρωσα έγκαιρα σε ανώτατο επίπεδο εσωκομματικά για τους προβληματισμούς μου. Ίσως δικαιωθούν στο μέλλον οι όποιες επιλογές. Εμένα όμως η συνείδησή μου επιβάλλει να αποχωρήσω από την ενεργό πολιτική και να γυρίσω στο σπίτι μου.

Η κατάπτυστη συμφωνία που προέκυψε και από την ανεπάρκεια και τις εγκληματικές πολιτικές του παρελθόντος δεν πρέπει να υπογραφεί από τον Υπουργό Εξωτερικών και από κανέναν άλλον”.

Η Παπαδοπούλου δεν είναι η μόνη εκ των στελεχών των ΑΝΕΛ που παραιτήθηκε. Αρκετά είναι τα στελέχη του κόμματος – ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα – που παραιτήθηκαν, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις στη Βουλή.