Κατηγορίες
αθλητικά μπάσκετ

Έπεσε η αυλαία του Veria Basketball Camp 2018

Έπεσε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Ιουνίου στο ανοικτό γήπεδο «Άρης Γεωργιάδης», η αυλαία του Veria Basketball Camp.

Τόσο οι διοργανωτές όσο και τα παιδιά τα οποία συμμετείχαν, δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους για την εμπειρία που έζησαν το πενθήμερο 15-20 Ιουνίου.

Στην τελευταία ημέρα του camp τα παιδιά ακολούθησαν ένα διαφορετικό προπονητικό πρόγραμμα, ταχύτητας, δύναμης και αντοχής που είχε σχεδιάσει ο Christos Michailov και οι συνεργάτες του.

Στην αρχή της ημέρας προπονήθηκαν στις εξωτερικές εγκαταστάσεις του «Δ.Α.Κ Δημήτριος Βικέλας» ενώ στην συνέχεια έπαιξαν και διασκέδασαν στην κεντρική σάλα του Δ.Α.Κ που είχε μεταμορφωθεί σε ένα μεγάλο, διασκεδαστικό και συνάμα απαιτητικό «στίβο μάχης». Φωνές, γέλια και αγκαλιές ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τα παιδιά να αναφωνούν συνεχώς «κι άλλο κι άλλο κι άλλο» δίνοντας ικανοποίηση σε διοργανωτές και προπονητές.

Στην ανάπαυλα, το camp επισκέφθηκε ο Νίκος Οικονόμου ο οποίος μίλησε στα παιδιά: «Με μεγάλη χαρά δέχθηκα την πρόσκληση του Κώστα. Είστε πολύ τυχεροί που τον έχετε εδώ και σας μαθαίνει μπάσκετ.» τόνισε ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και νυν προπονητής συνεχίζοντας: «Χαίρομαι που βλέπω τόσα πολλά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, άλλωστε και εγώ από αυτή την ηλικία ξεκίνησα τα πρώτα μου βήματα. Απλά εμείς δεν είχαμε τότε τις δυνατότητες που έχετε εσείς σήμερα. Το μπάσκετ είναι αγάπη, είναι τρέλα όμως πρωταρχικό ρόλο στην ζωή μας παίζει το σχολείο και πρέπει να μπορείτε να τα συνδυάζετε και τα δύο». Στην συνέχεια έπαιξε μαζί τους έβγαλε φωτογραφίες και μοίρασε αυτόγραφα.

 

Το απόγευμα στον εξωτερικό χώρο του «Άρης Γεωργιάδης» έγινε η τελετή λήξης με τον Κώστα Τσαρτσαρή να ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Veria Basketball Camp. «Τέταρτη χρονιά. Άλλο ένα Veria Basketball Camp έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς τους γονείς που μας εμπιστευτήκατε αυτές τις ημέρες τα παιδιά σας και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά που έβγαλαν εις πέρας το πολλές φορές απαιτητικό πρόγραμμα μας.» τόνισε ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και συνέχισε : «Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν οι προπονητές οι οποίοι επιτελούν παράλληλα και το έργο του παιδαγωγού. Ευχαριστώ την Δημοτική Αρχή, το πρόεδρο του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και φυσικά τους χορηγούς μας»

Ο Δήμαρχος Βέροιας κος Βοργιαζίδης στη συνέχεια πήρε το λόγο : «Τέταρτη χρονιά που τα παιδιά μας εκπαιδεύονται. Είναι πολύ σημαντικό όταν γύρω μας υπάρχουν τόσοι «πειρασμοί» και τα παιδιά μας βρίσκουν διέξοδο στον αθλητισμό. Είμαστε λοιπόν δίπλα στον Κώστα και τους συνεργάτες του και θα συνεχίσουμε να είμαστε και για τα επόμενα χρόνια.»

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε κλήρωση πλούσιων δώρων από τους χορηγούς TELEUNICOM (4 κινητά τηλέφωνα), CROSSOVER (13 μπλούζες), ΟΠΤΙΚΑ LIOLIOS (5 γυαλιά ηλίου, 5 δωροεπιταγές) και μια μπάλα μπάσκετ υπογεγραμμένη από τον Κώστα Τσαρτσαρή.

Οι νικητές είναι :

TELEUNICOM :

Καρανίκας Βασίλης
Παυλίδης Δημήτρης
Σιουκιουρογλου Ζωή και
Πιπεράκης Γιώργος

CROSSOVER :

Μπουζίκας Ιάσωνας
Μπεσίνας Νίκος
Μαρμάγγελος Κωνσταντίνος
Παγώνης Σπύρος
Δοδουρας Στέλιος
Μάρτος Απόστολος
Μιχαηλίδης Στράτος
Μαρμαράς Γιώργος
Καπράρας Γιώργος
Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος
Πατσιαβούρας Μιχάλης
Αμπρικίδης Βασίλης
Καραγιάννης Άγγελος

OΠΤΙΚΑ LIOLIOS :

Πεϊος Δημήτρης
Ζάνος Μιχάλης
Σαλαμάνης Δημήτρης
Φιλιππάκης Μιχάλης
Ταπαντζής Αλέξανδρος
Ιωαννίδης Χαράλαμπος
Αθανασίου Νίκος
Τσανακτσίδου Ελένη
Κλωνάρας Κωνσταντίνος
Καραθανάσης Φραντζέσκος

Μπάλα : Παυλίδης Δημήτρης