Κατηγορίες
αθλητικά

1ο Θερινό Αθλητικό Camp στην Αλεξάνδρεια (25 Ιουνίου έως και 1 Ιουλίου 2018)

Η Ακαδημία Στίβου Αλεξάνδρειας «Βέλος» με συνδιοργανωτή τον Παλαιστικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας «Ο Ημαθίων», διοργανώνει το 1ο Θερινό Αθλητικό Camp από Δευτέρα 25/6 έως Κυριακή 1/7 στο χώρο του Αμφιθεάτρου, από 8.30 π.μ. έως 1.30 μ.μ.

Τα αθλήματα και οι δράσεις που θα διεξαχθούν και αφορούν παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, είναι τα ακόλουθα:

KID ATHLETICS: Αγωνίσματα του στίβου με παιγνιώδη και αγωνιστική μορφή με κυρίαρχο στοιχείο το ομαδικό πνεύμα καθώς και τεχνική διαφόρων αγωνισμάτων του στίβου όπως άλμα επί κοντώ, εμπόδια, άλμα σε ύψος, σκυταλοδρομίες.


ΠΑΛΗ: Γνωριμία με το άθλημα της πάλης για αρχάρια παιδιά -αγόρια και κορίτσια- με ειδικά παιχνίδια προσαρμοσμένα στο άθλημα για την ανάπτυξη κινητικών ικανοτήτων και την ψυχαγωγία των συμμετεχόντων, καθώς και βασικών ασκήσεων ενόργανης γυμναστικής εδάφους* σημαντικές στην πάλη.
* Οι συνεδρίες θα γίνουν σε ειδικά στρώματα.

BEACH-VOLLEY: Ένα Ολυμπιακό άθλημα στην άμμο που συνδυάζει άμυνα και επίθεση. Σέρβις, μανσέτα, drop και φυσικά… το καρφί θα μας απασχολήσουν φέτος το καλοκαίρι στις παραλίες !

Αντιπτέριση ή αλλιώς Badminton: Το πιο γρήγορο άθλημα αλλά…με φτερό !
Περιλαμβάνει χτυπήματα με ρακέτα που συνδυάζουν ταχύτητα και εκρηκτικότητα! Μαζί θα μάθουμε να κάνουμε επίθεση αλλά και άμυνα ! Clear, drop, drive & smash είναι στο χέρι μας!

Και πολλά ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Σε όλη την χρονική περίοδο του CAMP θα προσφέρεται δεκατιανό. Υπεύθυνοι προπονητές για την υλοποίηση αυτών των δράσεων είναι οι:

Κουκλίδης Χαράλαμπος (Προπονητής ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης),
Σαββίδης Νεκτάριος (Προπονητής ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης),
Τσαρούχα Κωνσταντίνα (Προπονήτρια Στίβου),
Μυλωνάς Ζαχαρίας (προπονητής Στίβου), και
Mπλαχάβα Μαρία (Φοιτήτρια ΣΕΦΑΑ)

Θα μας βρείτε στα τηλέφωνα: 6980035818 – 6943981065 – 6974079062

Προϋποθέσεις και όροι συμμετοχής:
Για την εγγραφή των παιδιών που ενδιαφέρονται θα πρέπει να προσκομισθεί ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ή το ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΗ (ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ). Η μετακίνηση των παιδιών προς και από τον χώρο άθλησης θα γίνεται αποκλειστικά
από τους γονείς ή κηδεμόνες.