Κατηγορίες
αθλητικά μπάσκετ

Τον Πρωτέα Γρεβενών υποδέχεται ο Φίλιππος Βέροιας την Κυριακή 20 Μαΐου

και γιορτή για την στέψη της ομάδας ως πρωταθλήτριας του 3ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου

Την ομάδα του Πρωτέα Γρεβενών υποδέχεται την Κυριακή 20 Μαΐου η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Δημήτρη Γκίμα έχοντας πετύχει τους στόχους της φετινής χρονιάς θέλει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με νίκη. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές οι Πετανίδου και Καρκαλέτσης.

Η γιορτή θα πλαισιωθεί από χορευτικά τμήματα της Σχολής Χορού της Μελίνας Παπαδοπούλου, θα περιλαμβάνει εκπλήξεις, διαγωνιστικά παιχνίδια των νεαρών αθλητών των τμημάτων υποδομής (και όχι μόνο) του Συλλόγου και θα κορυφωθεί με την απονομή του κυπέλλου του Πρωταθλητή στον Φίλιππο από μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Ο Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : “Φτάσαμε αισίως στο τέλος της χρονιάς. Έχοντας επιτύχει τους στόχους μας δυο αγώνες πριν το τέλος θέλουμε δυο πράγματα. Πρώτα απ όλα να κλείσουμε νικηφόρα τη χρονιά απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και έπειτα να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να γιορτάσει μαζί μας.

Για μια ακόμη φορά να ζητήσουμε τη μέγιστη δυνατή παρουσία των φίλων μας και ειδικά των νεαρών αθλητών μας ώστε να δημιουργηθεί μια θερμή ατμόσφαιρα που θα σηματοδοτήσει αυτό το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας. Ραντεβού λοιπόν την Κυριακή φορώντας όλοι κόκκινη φανέλα.”