Κατηγορίες
γνώμη - σχόλιο επικαιρότητας

Η πρωτομαγιάτικη “εγκληματική ηλιθιότητα” των κατ’ επάγγελμα εργατοπατέρων…

Μιλάμε για πολύ γέλιο με αυτά τα λεγόμενα εργατικά συνδικάτα και τις κάθε είδους λεγόμενες “συλλογικότητες” ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ και ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ, που όσο πάνε και θα το τερματίσουν στο θέμα του εορτασμού της “εργατικής” Πρωτομαγιάς!

Για μια ακόμη χρονιά οι εργατοπατέρες και οι εργατομητέρες αποφάσισαν πάλι να στήσουν ο καθένας και από μια δική του συγκέντρωση επί τη ευκαιρία της Πρωτομαγιάς. Ξέρουν αυτοί!
Άλλωστε είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων ότι η ανεργία, η αφραγκιά και τα προβλήματα χτυπάνε με διαφορετικό τρόπο τους δεξιούς, τους αριστερούς, τους κεντρώους, τους ανένταχτους κλπ κλπ κλπ…

Το σκεπτικό τους είναι διακομματικό και είναι απλό – μέχρι εγκληματικής ηλιθιότητας:

“χίλια χρόνια ένα χειραγωγήσιμο μικρό και αδύναμο μαγαζί παρά ένα μεγάλο που θα στεγάζει και ανεξέλεγκτους, παρείσακτους και απρόβλεπτους”…

2-3 συγκεντρώσεις στην Αθήνα, σίγουρα 4 συγκεντρώσεις στη Σαλονίκη και παρόμοια κατάσταση με συγκεντρώσεις των 20-30 νοματαίων σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Αυτή θα είναι η εικόνα για μια ακόμη χρονιά.

Για αυτό και η μεγάλη μάζα, αυτοί που είναι απηυδισμένοι από τα κάθε είδους νταλαβέρια με κομματική χροιά (και διανθισμένα με ολίγον συνδικαλιστικό παραλογισμό), θα πάνε για καφέ ή για να ανάψουν καμιά φουφού για να πιάσουν τον Μάη.

Δεν είναι αδιάφορη η μεγάλη μάζα, τα χάλια τα βλέπει καθημερινά στην τσέπη της. Απηυδισμένη είναι…

Άϊντε καλή Πρωτομαγιά σε όλους!!