Κατηγορίες
αθλητικά ποδόσφαιρο

Πρόεδρος ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας: “Θα ήθελα πολύ να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς, αλλά…”

Κίτσας Βασίλης, ΠΑΟΚ ΑλεξάνδρειαςΣε γραπτή δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Βασίλης Κίτσας αναφέρει τα ακόλουθα:

“Θα ήθελα πολύ να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς, αλλά επειδή σέβομαι τον εαυτό μου, την αξιοπρέπεια μου και την οικογένειά μου που υπηρετεί την ομάδα μια ζωή, δεν θα το κάνω και θα εξηγήσω τους λόγους κάνοντας συγχρόνως κάποιες ερωτήσεις.

Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα που δεν σεβάστηκε τίποτα και κανέναν όλη τη χρονιά, αδιαφορώντας προκλητικά για έννοιες όπως φερπλει και σεβασμό στον αντίπαλο όταν είναι αδύναμος;

Να δώσω συγχαρητήρια σε κάποιους που πριν ένα χρόνο ακριβώς εξέθεσαν ανεπανόρθωτα το ποδόσφαιρο και τον τόπο μας όταν τα κανάλια όλης της χώρας τους έδειχναν να ξυλοκοπούν 17χρονα παιδιά ;

Να δώσω συγχαρητήρια σε κάποιους που παραμονή του αγώνα πλησίασαν ποδοσφαιριστές μας για μειωμένη απόδοση με οικονομικό αντάλλαγμα, κάτι για το οποίο διαμαρτυρήθηκα προσωπικά στην ίδιο τον πρόεδρο Ματσούκα τον οποίο πήγα και βρήκα προσωπικά στο χωριό του, και το οποίο οπότε και όπου χρειαστεί μπορώ να το αποδείξω;

Ούτε θα δώσω συγχαρητήρια σε μια ομάδα που έχει 90 χιλιάδες μπάτζετ σύμφωνα με τα λεγόμενα της διοίκησης, όταν το δικό μας δεν ξεπερνά τα 30, ούτε στον είρωνα προπονητή τους που “διάβασε καλά την ομάδα μας” όταν για 60 λεπτά παίζαμε με παίχτη λιγότερο και δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μια φάση της προκοπής, τη στιγμή που η δική μας ομάδα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι και έτσι σήμερα δεν θα γελιοποιούνταν με τις αστείες δηλώσεις του.

Επίσης δεν θα δώσω συγχαρητήρια στην διαιτησία που στον τελικό αγώνα άφησε το παιχνίδι ως το 49 του πρώτου ημιχρόνου και ισοφαριστήκαμε και όταν έχει δείξει μόνο ένα λεπτό. Όταν είναι ο μοναδικός διαιτητής παγκοσμίως που έδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης!

Θα συγχαρώ μόνο την ομάδα μου που για όλο τον υγιή ποδοσφαιρικό κόσμο είναι η πραγματική πρωταθλήτρια.
Θα συγχαρώ τους φιλάθλους μας που στήριξαν την ομάδα με πολύ αγάπη και πάθος.

Εύχομαι στην ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς να παραμείνει στην κατηγορία και του χρόνου και να ξαναδώσουμε τέτοια ωραία ματς στη Γ εθνική όπου θα είμαστε και εμείς.

Όλα όσα έχω κάνει για την ομάδα είναι αποτέλεσμα της αγάπης μου για το ποδόσφαιρο και δεν ασχολούμαι μόνο κάθε που έχει εκλογές, ούτε παίρνω έργα, ούτε θέλω να προωθήσω τον γιο μου στα κοινά να συνεχίσει “το έργο” ούτε φυσικά να τάζω το ΑΦΜ της ομάδας μου δεξιά και αριστερά για δημόσιες σχέσεις.

Και κάτι τελευταίο. Επειδή υπήρξα ποδοσφαιριστής της ομάδας του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και είχα το ήθος το ίδιο να κάνω και ως πρόεδρος, ενημερώνω πως υπό την προεδρία μου είμαστε η πρώτη ομάδα με ιδιωτικό γυμναστήριο, σύγχρονο προπονητικό κέντρο και χώρο συνεντεύξεων που θα ζήλευαν και επαγγελματικές ομάδες κ Κωστογλίδη;

Συνεχίζουμε κόντρα σε όλους και σε όλα. (κ. Φωτιάδη, Κοσκερίδη και Ακριβόπουλε).

Με τιμή ο πρόεδρος
Κίτσας Βασίλης”