Κατηγορίες
Νέα Δημοκρατία

Ν. Καρατζιούλα για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ: συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες

Σε γραπτό μήνυμά της η Ν. Καρατζιούλα, περιφερειακή σύμβουλος και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αναφέρει σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές της προηγούμενης Κυριακής:

“Μετά την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας και στο Νομό Ημαθίας, θέλω να συγχαρώ όλους που συμμετείχαν στη διαδικασία διεξαγωγής των εκλογών και κατόρθωσαν να τη διεκπεραιώσουν με τρόπο άψογο και σύμφωνα με τα οριζόμενα από την εγκύκλιο των εκλογών.

Συγχαίρω θερμά όλους όσους εκλέχθηκαν και τους εύχομαι καλή θητεία.

Τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Παναγιώτη Παλπάνα και όλα τα εκλεγέντα μέλη της ΝΟΔΕ Ημαθίας, τους προέδρους των ΔΗΜΤΟ, Συρμούλα Τζήμα- Τόπη (Βέροιας), Νίκο Τάκη (Αλεξάνδρειας) και Σταύρο Ζάχο (Νάουσας) και όλα τα εκλεγέντα μέλη των τοπικών επιτροπών τους καθώς και τους 14 συνέδρους που επιλέχθηκαν για να εκπροσωπήσουν την κομματική οργάνωση της Ημαθίας, στα επόμενα δύο τακτικά συνέδρια της ΝΔ.

Ο αγώνας μας είναι κοινός, δεν περισσεύει κανένας και όλοι μαζί θα προχωρήσουμε, με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για να αλλάξουμε την Ελλάδα προς το καλύτερο.

Νίκη Καρατζιούλα”