Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας

Δήμος Νάουσας σε ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας: “ Τους συνιστούμε ψυχραιμία (…) Είμαστε στη διάθεση τους για αναλυτική ενημέρωση”

Απάντηση στην ανακοίνωση της Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Δήμος Νάουσας.
Την ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ο Δήμος Νάουσας μπορείτε να τη δείτε ΕΔΩ (υπάρχει και παραπομπή στην πρώτη ανακοίνωση του Δήμου Νάουσας, ώστε να έχετε στη διάθεσή σας ότι έχει διαμειφθεί εώς τώρα).

Στην ανακοίνωση – απάντηση αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Απάντηση στην ανακοίνωση της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Τελικά όποιος έχει τη μύγα… μυγιάζεται. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας προφανώς έχει μόνιμο πρόβλημα με τον Δήμαρχο της Νάουσας για τους δικούς της ακατανόητους λόγους. Τους συνιστούμε ψυχραιμία.

Εμείς, δεν διεκδικούμε την πατρότητα κανενός μέτρου της κυβέρνησης. Ειδικά εκείνων των μέτρων που αποτελούν αποτέλεσμα της αντιλαϊκής της πολιτικής. Αφού φτωχοποίησε τον πληθυσμό, σπεύδει η κυβέρνηση να μοιράσει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Καλά κάνει εφόσον προσφέρεται μια κάποια ανακούφιση στους αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας. Αναρωτιόμαστε όμως τι ακριβώς ενόχλησε τη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ; Δεν έπρεπε ο Δήμος να ενημερώσει τους δημότες του με δελτίο τύπου; Πώς θα ενημερώνονταν; Από την τηλεόραση που δεν λειτουργεί στο σπίτι λόγω διακοπής ρεύματος;

Είναι δυστυχώς αξιολύπητη η ανακοίνωση της Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ. Αντίστοιχες ανακοινώσεις ενημέρωσης των δημοτών τους έβγαλαν και άλλοι Δήμοι (Λάρισας, Χαλκιδέων, Λέσβου, Καλαμαριάς, Ωραιοκάστρου, Βύρωνα, Μεσσήνης, Φυλής, Ορχομενού κ.ά.) χωρίς φανταζόμαστε οι εκεί Νομαρχιακές του κόμματος να κατηγορήσουν τους Δημάρχους. Όσο για το αν ολιγωρεί ο Δήμος, θα έπρεπε να γνωρίζουν πως ο Δήμος Νάουσας με τη σημερινή του διοίκηση είναι πρωτοπόρος σε δράσεις κοινωνικής πολιτικής και επιτελεί σημαντικότατο έργο προς όφελος των ευρισκόμενων σε αδυναμία δημοτών του. Είμαστε στη διάθεση τους για αναλυτική ενημέρωση.”