Κατηγορίες
αθλητικά ποδόσφαιρο

Δήλωση του προέδρου του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας για το θέμα της κάλυψης των αγώνων

Με αφορμή όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, ενόψει και του παιχνιδιού μεταξύ του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και της Νίκης Αγκαθιάς για τον πρωταθλητή της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας (την Κυριακή 20 Μαϊου, στις 5 το απόγευμα) ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας Βασίλης Κίτσας αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του τα εξής:

“Επειδή έγινε πολύς λόγος για την απαγόρευση των μεταδόσεων των αγώνων μας από τοπικά μέσα, θα ήθελα να διευκρινίσω πως η απόφαση μας αυτή πάρθηκε καθ εφαρμογή του άρθρου 29 Παρ. 5 του ΚΑΠ όπου απαγορεύει ρητά την κάλυψη αγώνων χωρίς άδεια από την ένωση και όχι γιατί έχουμε σκοπό να κρύψουμε κάτι όπως κακόβουλα ειπώθηκε από κάποιους.


Η ομάδα μας όπως καλά γνωρίζετε είναι φιλική με όλα τα δημοσιογραφικά μέσα τα οποία τιμά και υποστηρίζει στη δουλειά που κάνουν.
Επειδή όμως τον τελευταίο καιρό έχουμε γίνει γνώστες διαφόρων ειδών εξωγηπεδικών παρεμβάσεων εις βάρος της ομάδας μας ή προθέσεων διαφόρων προς αυτή την κατεύθυνση, για προστασία και μόνο της ομάδας δεν θα επιτρέψουμε την λήψη πλάνων την Κυριακή παρά μόνο σε όσους έχουν γραπτώς την απαραίτητη άδεια από την ένωση.”