Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας εργασία

35 υδρονομείς θα προσλάβει ο Δήμος Αλεξάνδρειας – έως 19 Απριλίου οι αιτήσεις

πομόνα ύδρευσης άρδευσηςΣτην πρόσληψη τριάντα πέντε (35) υδρονομέων άρδευσης προχωρά ο Δήμος Αλεξάνδρειας, με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες για την άρδευση των περιοχών που καλύπτει ο Δήμος και σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν για το θέμα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Θα προσληφθούν έξι (6) άτομα για την Δημοτική Ενότητα Αλεξάνδρειας, πέντε (5) άτομα για την Δημοτική Ενότητα Πλατέος, δέκα οκτώ (18) άτομα για την Δημοτική Ενότητα Μελίκης και έξι (6) άτομα για την Δημοτική Ενότητα Αντιγονιδών.

Οι υδρονομείς άρδευσης θα εκλεγούν από το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ απόφαση της εκλογής θα ελεγχθεί ως προς τη νομιμότητα της από τον Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης.


Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η αρδευτική περίοδος για το έτος 2018 καθορίστηκε για το διάστημα από 01/05/2018 έως και 30/09/2018.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από τη Δευτέρα 10 Απριλίου έως και την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 στην έδρα του Δήμου (δημαρχείο, Αλεξάνδρεια) στο Γραφείο Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Πληροφορίες και έντυπα αιτήσεων παρέχονται από το Τμήμα Διοικητικών Υπηρεσιών, στο τηλέφωνο 23333-50121-2 και στη διεύθυνση Εθ. Αντίστασης 42, Τ.Κ. 59300 Αλεξάνδρεια Ημαθίας, καθώς επίσης και από τα κατά τόπους ΚΕΠ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.