Κατηγορίες
παιδεία

Βραβείο πήρε στο Freemobility το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Βέροιας

Μετά τη σπουδαία πρόκριση του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βέροιας στον τελικό του διαγωνισμού Freemobility, πραγματοποιήθηκε η βράβευση στην Αθήνα το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, παρουσία του Ευρωβουλευτή κ. Μιλτιάδη Κύρκου και του Υπουργού περιβάλλοντος κ. Γιάννη Τσιρώνη.
Το ΕΝΕΕΓΥΛ Βέροιας κατόρθωσε να διακριθεί στις τρεις καλύτερες εργασίες που βραβεύτηκαν σε Πανελλήνιο επίπεδο και στην κατηγορία Ηλεκτρονικής Έκφρασης.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική διάκριση, λαμβάνοντας υπ’ όψιν το υψηλότατο επίπεδο και τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Αυτή η επιτυχία οφείλεται στην σκληρή δουλειά των παιδιών αρχικά και τη βοήθεια και στήριξη των εκπαιδευτικών και του σχολείου στη συνέχεια.
Να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη χρονιά που το σχολείο συμμετέχει στον θεσμό freemobility, και διακρίθηκε ανάμεσα σε σχολεία που σε Πανελλήνιο επίπεδο είχαν μακρόχρονη εμπειρία στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα ήταν οι: Αθανάσιος Ανδρεάδης, Ραφαήλ-Γεώργιος Αραφαηλίδης, Θωμάς Λιλιόπουλος, Αντώνιος Ντάγκας, Ιωάννης – Αναστάσιος Ορφανίδης, Βασίλειος Σαζακλίδης.
Το πρόγραμμα ανέλαβαν οι εκπαιδευτικοί κ.κ. Μάκου Ιφιγένεια, Σπυροπούλου Μαρία και Ψαρά Ελένη.

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε η αμέριστη συμπαράσταση και πολύπλευρη στήριξη του επικεφαλής του σχολείου μας κ. Παπαγεωργίου Κυριάκου, της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Δημητριάδου Ελένη, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Σοφιανίδη Γεώργιο και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ. Σιακαβάρα Αθανάσιο.