Κατηγορίες
παιδεία

«Αυλαία και πάμε» για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βέροιας

Την Τετάρτη 18 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος «Αυλαία και πάμε», οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου – Λυκείου Βέροιας, υπό την καθοδήγηση των υπεύθυνων καθηγητριών Λαφάρα Ανθίας, Μάκου Ιφιγένειας, Παπαγεωργίου Ελένης και Σπυροπούλου Μαρίας, πραγματοποίησαν συνέντευξη μέσω τηλεδιάσκεψης με τον Δήμαρχο Στυλίδας και ηθοποιό κ. Απόστολο Γκλέτσο.

Ο κύριος Απόστολος Γκλέτσος ανταποκρίθηκε με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στο κάλεσμα των μαθητών και συνομίλησε μαζί τους για ζητήματα που αφορούν το θέατρο, τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τα κοινά. Με ειλικρίνεια, προθυμία και απροσποίητη συγκίνηση απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μαθητών.

Στο τέλος της συνέντευξης οι μαθητές τραγούδησαν στον κ. Απόστολο Γκλέτσο αφιερώνοντάς του δύο τραγούδια και του χάρισαν μια κάρτα με στίχους Ελλήνων ποιητών.

“Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Παπαγεωργίου Κυριάκο, την Υποδιευθύντρια κ. Ψαρά Ελένη καθώς και το μουσικό κ. Παναγιωτίδη Βασίλη για την καθοριστική τους συμβολή.
Ολόθερμες ευχαριστίες εκφράζουμε στον κ. Απόστολο Γκλέτσο για τη συνέντευξή του καθώς και για την αρωγή του σε μελλοντική αδερφοποίηση της σχολικής μας μονάδας με σχολείο του Δήμου Στυλίδας.
Τέλος, ευχόμαστε στους μαθητές μας να συνεχίζουν να φωτίζουν τα όνειρά τους και να αγωνίζονται για να τα κάνουν πραγματικότητα!” καταλήγει η ανακοίνωση του σχολείου.