Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας εργασία

Αλεξάνδρεια: ενημερωτική εκδήλωση για την απασχόληση και την πύλη του Δήμου

Ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την επικείμενη έναρξη ηλεκτρονικής πύλης για την απασχόληση, που εστιάζει στην διασύνδεση των αναζητούντων εργασία και των εταιριών που προσφέρουν εργασία, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 12 Απριλίου στο δημαρχείο, στην Αλεξάνδρεια.

Η εκδήλωση είχε ως θέμα: «Παρατηρητήριο απασχόλησης – Θυρίδα Επιχειρηματικότητας Δήμου Αλεξάνδρειας. Καινοτόμες δομές υποστήριξης απασχόλησης και ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας από την τοπική Αυτοδιοίκηση».
Τη θέση και τις προθέσεις του Δήμου για το θέμα ανέπτυξε ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς, ενώ στην παρουσίαση μίλησαν οι…

Ιωάννης Μπακούρος (Καθηγητής διαχείρισης Τεχνολογίας και Επιχειρηματικότητας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας), Στέργιος Σατραζέμης (Πολιτικός Μηχανικός, Διευθυντής Σπουδών ΚΕΚ «ΘΑΛΗΣ», Σύμβουλος Καριέρας) και Βασίλης Τσιλιόπουλος (Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, Ειδικός Σύμβουλος INFO-PLAN Α.Ε).
Δείτε στη συνέχεια ένα απόσπασμα από την ομιλία του αντιδημάρχου και τις εισηγήσεις κάποιων εκ των προσκεκλημένων ομιλητών.