Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας

Το πασχαλινό μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας Π. Γκυρίνη

Στο μήνυμά του για το Πάσχα ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει τα ακόλουθα:

“Τα πάθη της Μεγάλης Εβδομάδας με αποκορύφωμα τη Σταύρωση, σηματοδοτούν τις αγωνίες, τον πόνο και τα προβλήματα, για όσους καθημερινά ζουν τη δική τους προσωπική «σταύρωση» από την οικονομική κρίση, την ανεργία και τη φτώχεια. Αυτή την εποχή και η πατρίδα μας δοκιμάζεται μέσα σε μια δύσκολη παγκόσμια συγκυρία αλλά ταυτόχρονα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα οικονομικά ,κοινωνικά, εθνικά.

Το μήνυμα της Ανάστασης, της μεγαλύτερης γιορτής της ορθοδοξίας, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ. Το Πάσχα συμβολίζει την ανάγκη να πιστέψουμε, να αντλήσουμε δύναμη και με προσδοκία, αισιοδοξία και ελπίδα να αγωνιστούμε για το προσωπικό καλό αλλά και για το καλό του τόπου μας.

Αντλώντας αισιοδοξία, δύναμη και ελπίδα από την Ανάσταση του Χριστού που φωτίζει και ζεσταίνει τις καρδιές μας, μας οδηγεί και μας στηρίζει, με πνεύμα αγάπης και αλληλεγγύης, θέλω ειλικρινά να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου, το «Ανέσπερο φως της Αναστάσεως» να γίνει οδηγός, ώστε να εγκαταστήσουμε την αλληλεγγύη και την εμπιστοσύνη ανάμεσα μας, για το κοινό καλό, την πρόοδο και τη προκοπή του τόπου μας.

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή, ευτυχία και πρόοδο.”