Κατηγορίες
Αλεξάνδρεια Δήμος Αλεξάνδρειας

Συνεργασία Πολιτών Δήμου Αλεξάνδρειας: “οι πολίτες του Δήμου αξίζουν αξίζουν μια δημοτική αρχή που θα διεκδικεί ορθολογικά”

Με αφορμή την επίσκεψη του Γ.Γ. Αθλητισμού στην Αλεξάνδρεια από τη δημοτική παράταξη “Συνεργασία Πολιτών” εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο επικεφαλής της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ κ. Μίχος Στέργιος παρευρέθηκε στην εκδήλωση «Το Tennis στα σχολεία» στο 2ο – 6ο Δημοτικό σχολείο Αλεξάνδρειας που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αλεξάνδρειας, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά, η Γ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, η Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ένταξης Ρομά και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Στην σύσκεψη που ακολούθησε στο Δημαρχείο με τον Γ.Γ.Α κ. Συναδινό, τον Δήμαρχο κ. Γκυρίνη και τον πρόεδρο της Γ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης κ. Τσαρκνιά επιβεβαιώθηκαν τα όσα πολλάκις είχαμε αναδείξει στο Δ.Σ σχετικά με το ελαστικό ταρτάν στίβου στο Δημοτικό στάδιο και την έλλειψη της σχετικής μελέτης.

Χαιρετίζουμε ως θετική την ανακοίνωση από τον κ. Συναδινό ένταξης της μελέτης για την ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου στα έργα δημοσίων επενδύσεων της Γ.Γ.Α , έργο που θα μειώσει το ενεργειακό κόστος επιτρέποντας την αύξηση της λειτουργικής περιόδου, καθώς και την ένταξη σε πρόγραμμα που αφορά την διαμόρφωση των αθλητικών εξωτερικών χώρων του 2ου – 6ου Δημοτικού σχολείου Αλεξάνδρειας ύψους 50.000 ευρώ.

Αναμένουμε ο Δήμος να πράξει το αυτονόητο και να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της μελέτης για το ελαστικό ταρτάν στίβου ώστε να μπορέσει να ενταχθεί το συντομότερο δυνατό στα χρηματοδοτούμενα έργα ενώ ιδιαίτερη μέριμνα θα πρέπει να δοθεί για την αποκατάσταση των ταρτάν στα γήπεδα τένις που υπάρχουν στον χώρο του Δημοτικού Αμφιθεάτρου Αλεξάνδρειας.

Οι πολίτες του Δήμου αξίζουν περισσότερα, αξίζουν μια δημοτική αρχή που θα διεκδικεί ορθολογικά, έγκαιρα και με τεκμηρίωση έργα που θα βελτιώσουν το βιοτικό επίπεδο των δημοτών και θα λειτουργήσουν ως μοχλοί ανάπτυξης για την περιοχή.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ