Κατηγορίες
αιμοδοσία

44 φιάλες αίμα συγκεντρώθηκαν κατά την αιμοδοσία της 28ης Φεβρουαρίου – ευχαριστήριο από το Δήμο Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες που είχαν την ευγενή καλοσύνη να ανταποκριθούν με προθυμία και ζήλο στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Επίσης ευχαριστεί, την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, κα Αμπεριάδου, για την παραχώρηση των χώρων του Κέντρου Υγείας προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία, καθώς και το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που διενήργησε την αιμοδοσία.

Η μεγάλη συμμετοχή των δημοτών μας και η επιθυμία τους να γίνουν δωρητές αίματος, προσφέροντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον συνάνθρωπο, είχαν ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση 44 φιαλών, που θα είναι στη διάθεση των δημοτών σε περίπτωση ανάγκης.


Τέλος ο Δήμος Αλεξάνδρειας συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους δημότες για τη συνεχή και πολύτιμη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στη πόλη μας.

Όσοι συμπολίτες μας δεν μπόρεσαν να προσέλθουν την ημέρα αυτή για να δώσουν αίμα και επιθυμούν (να δώσουν) μπορούν να απευθυνθούν στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, καθημερινά ή και Σαββατοκύριακο και να δηλώσουν ότι θέλουν να συνεισφέρουν για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας αίματος του Δήμου

Αλεξάνδρειας.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 23330-53072 και 53045.