Κατηγορίες
αντιδήμαρχοι Δριστάς Στέφανος

Μήνυμα του αντιδημάρχου Αλεξάνδρειας Στ. Δριστά για την 25η Μαρτίου

Σε μήνυμά του με αφορμή τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στ. Δριστάς αναφέρει τα εξής:
Η μεγάλη διπλή γιορτή του Έθνους μας, που τιμούμε την 25η Μαρτίου, εκπέμπει μηνύματα πίστης, ελπίδας και εθνικής ανάταξης. Το Έθνος μας, γιορτάζει τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, που έχει συνδεθεί άρρηκτα στη συνείδηση όλων μας, με τον αγώνα των προγόνων μας για την ελευθερία. Τιμούμε εκείνους που με τον αγώνα τους, στάθηκαν όρθιοι μπροστά στη μοίρα τους, που έγραψαν το πιο μεγάλο κεφάλαιο της νεότερης ιστορίας μας και επανέφεραν την Ελλάδα στο χάρτη της υφηλίου.

Επέτειοι όπως η σημερινή ενισχύουν την εθνική αυτοπεποίθηση με την ανάκληση της μνήμης ενός σπουδαίου παρελθόντος.

Έχουμε κάθε λόγο να είμαστε υπερήφανοι για την κληρονομιά μας και την ευθύνη να προσπαθήσουμε ώστε να είναι υπερήφανα και τα δικά μας παιδιά γι’ αυτό που τους κληροδοτήσαμε. Στις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε, είναι απαραίτητη περισσότερο παρά ποτέ η εθνική ομοψυχία και η ενότητα του Έθνους, απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις. Μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να είμαστε ενωμένοι και να τιμάμε την πολύτιμη εθνική κληρονομιά μας.

«Με τις σκέψεις αυτές εύχομαι σε όλους σας και τον καθένα ξεχωριστά, υγεία, ευτυχία και προκοπή! Χρόνια Πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες!».

Στέφανος Δριστάς
Αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας