Κατηγορίες
κοινότητα Κλειδίου

Κλειδί: παρέλαβαν αμαξίδια που συγκεντρώθηκαν με προσπάθεια εθελοντών

Σε γραπτή δήλωσή του που διένειμε ο Δήμος Αλεξάνδρειας ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κλειδίου, Χαρ. Τσολάκης, αναφέρει:

“Η εθελοντική μας δράση η συνεργασία με φορείς δράσεων, εθελοντισμού και η αλληλεγγύης, δεν περιορίστηκε στο χωριό μας και σε όλη την Ελλάδα αλλά ξεπέρασε τα σύνορα και έφτασε στην πόλη Ρόιτλιγκεν της Γερμανίας. Η συνεργασία με την Ομάδα “Φίλοι των Φτωχών”, όπου μέλος και συνεργάτης είναι η συγχωριανή μας, κυρία Ευαγγελία Ματζίρη – Αγγελοπούλου, την οποία ως πρόεδρος ευχαριστώ θερμά, και είναι συγκινητική η προσπάθεια και η δράση της!

Καταφέραμε να προμηθευτούμε εντελώς δωρεάν, διάφορα καρότσια υποστήριξης ανθρώπων που τα έχουν ανάγκη, τα οποία θα διαθέσουμε με την ολοκλήρωση της καταγραφής που έχει ήδη ξεκινήσει.

Τηλ επικοινωνίας είναι τα εξής: Κινητό: 6972161991, Γραφείου 2333071880, και Γραμματεία Τοπικής Κοινότητας Κλειδίου 2333071202.

Θα ήθελα να εκφράσω άλλη μια φορά, τις θερμές μου ευχαριστίες στην κυρία Ευαγγελία και στην ομάδα “Φίλοι των Φτωχών” για την μεγάλη, ιδιαίτερη αυτή προσφορά. Ο εθελοντισμός, η αγάπη και η Αλληλεγγύη των Λαών δεν έχει σύνορα!”