Κατηγορίες
κοινωνία Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας

Ημαθία: διανομή βρεφικών ειδών στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ στις 22 Μαρτίου

Η Π.Ε Ημαθίας σε συνεργασία με τους Δήμους Βέροιας – Νάουσας – Αλεξάνδρειας πρόκειται να πραγματοποιήσει την Πέμπτη 22 Μαρτίου διανομή βρεφικών ειδών για παιδιά έως δύο ετών σε Βέροια, Νάουσα και Αλεξάνδρεια, στο πλαίσιο του προγράμματος (ΚΕΑ-ΤΕΒΑ)

Στην Ημαθία τα ωφελούμενα παιδιά του προγράμματος είναι 405.

Σημεία διανομής:

1) Για το Δήμο Βέροιας: την Πέμπτη 22 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα στην Πρόνοια Δήμου Βέροιας Σταδίου 51(Παλιά Σφαγεία), Βέροια.

2) Για το Δήμο Νάουσας: την Πέμπτη 22 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί μέχρι την 1 το μεσημέρι στο πάρκινγκ πολυχώρου Πολιτισμού Χρ.Λαναράς αίθουσα «Έρια» στη Νάουσα.

3) Για το Δήμο Αλεξάνδρειας: την Πέμπτη 22 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το απόγευμα στο πρώην κοινωνικό παντοπωλείο Δ. Αλεξάνδρειας δίπλα στη δ/νση Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, Ελευθέριου Βενιζέλου 2 Αλεξάνδρεια.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ΚΕΑ-ΤΕΒΑ θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά ή με sms για το σημείο διανομής που θα προσέλθει ο καθένας.

Ο κάθε ωφελούμενος θα πρέπει να έχει μαζί του το βιβλιάριο κοινωνικής του ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο, από όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α του.
Όπως ορίζει το πρόγραμμα, σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα δύναται να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου υπογραφής ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.