Κατηγορίες
κοινωνία

Ευχαριστήριο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας και έκκληση για 2 αμαξίδια

Οι μαθητές/τριες, ο Σύλλογος Γονέων και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν τη Δημοτική Κοινότητα Κλειδίου και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Τσολάκη Χαράλαμπο για τη δωρεά στο σχολείο μας, ενός αμαξιδίου, για τις ανάγκες των μαθητών/τριών μας.
Επίσης ευχαριστούμε την Ομάδα Φίλων Φτωχών που συνεργάζεται με τον Πρόεδρο της κοινότητας κ. Τσολάκη Χαράλαμπο και βοήθησε στο να βρεθεί το αμαξίδιο και να δοθεί στο σχολείο μας.

Η συγκεκριμένη ενέργεια, εκτός από την ευαισθησία, την αλληλεγγύη και την αγάπη όλων των παραπάνω, έχει πολύ μεγάλη πρακτική σημασία για το σχολείο μας, καθ’ ότι έδωσε τη δυνατότητα σε έναν μαθητή μας να έχει το δικό του αμαξίδιο τις ώρες που είναι στο σχολείο.

Θέλουμε επίσης να κάνουμε γνωστό ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη για δυο άλλα αμαξίδια, τα οποία χρειάζονται δυο μαθητές μας στο σπίτι τους, διότι αδυνατούν οικονομικά να τα αγοράσουν.

Όποιος –όποια έχει κάποιο μεταχειρισμένο αμαξίδιο μπορεί να τηλεφωνήσει στο Ειδικό Σχολείο Αλεξάνδρειας 2333025672 ή στο τηλέφωνο του Δντή Χαλαστάνη Θεόδωρο 6936937779.