Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Ευχαριστήριο από “Τα Παιδιά της Άνοιξης” για την ημερίδα

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας Απασχόλησης & Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ) Αλεξάνδρειας, ευχαριστούν θερμά όλους όσοι παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους, την ημερίδα με τίτλο «Μιλάμε για το σύνδρομο DOWN» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως και του Στρατού, γονείς, φίλοι και συγγενείς των μαθητών και των ωφελούμενων καθώς και άνθρωποι της εκπαιδευτικής και επιστημονικής κοινότητας.
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Παιδείας Βέροιας κ. Σοφιανίδη, τον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ Αλεξάνδρειας κ. Δελιόπουλο καθώς και την εκπρόσωπο από το πολιτικό γραφείο του Βουλευτή κ. Αντωνίου κ. Σημίνου Μαρία.


Βρίσκονται δίπλα μας σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε βήμα καθημερινά και αγκαλιάζουν με αγάπη τα Άτομα με Αναπηρία. Συμμετέχουν και στηρίζουν έμπρακτα το έργο μας.
Για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, καλύτερη κοινωνία, χρειάζεται να μιλάμε, να συνευρισκόμαστε, να συνεργαζόμαστε!

Στηρίζουμε το έργο μας…. Στη συμμετοχή σας!
Σας ευχαριστούμε, για την πραγματοποίηση της ημερίδας!