Κατηγορίες
Ημαθία τοπικά νέα

Εθελοντές δότες μυελού των οστών εγγράφηκαν όλοι οι υπάλληλοι της Α/βάθμιας Ημαθίας

Από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών και Δοτών Μυελού των Οστών Χαρίεσσας εκδόθηκε ενημερωτικό σχετικά με δράση του Συλλόγου στη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, κατά τη διάρκεια της οποίας οι υπάλληλοι σε αυτή εγγράφηκαν και έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών.
Επίσης, όπως έγινε γνωστό από τον Σύλλογο την εβδομάδα αυτή βρέθηκε ο εικοστός τέταρτος (!!!!) συμβατός δότης – μέλος του Συλλόγου. Πρόκειται για μια κοπέλα από τον Άγιο Γεώργιο Ημαθίας που θα χαρίσει ζωή σε κάποιον συνάνθρωπό μας.

Στο ενημερωτικό για όσα έγιναν στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Παράδειγμα προς μίμηση ο Διευθυντής και οι διοικητικοί υπάλληλοι της ΔΙΕΎΘΥΝΣΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.
Εγγράφηκαν ΟΛΟΙ ως Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και δυνάμωσαν την Εθνική και Παγκόσμια δεξαμενή, χαρίζοντας έτσι την “ΕΛΠΙΔΑ” στους συνανθρώπους μας πού παλεύουν με την ασθένεια τους.

Ο Διευθυντής κ. Διονύσιος Διαμαντόπουλος φιλόξενος όπως πάντα μας υποδέχτηκε στο γραφείο του, όπου εκεί κάλεσε όλους τους υπαλλήλους προκειμένου να ενημερωθούν από τον πρόεδρο του συλλόγου μας κ. Παμπουχίδη Ελευθέριο για την εύκολη-ανώδυνη και ακίνδυνη διαδικασία της Εθελοντικής Δωρεάς Μυελού καθώς και για τη σπουδαιότητα αυτής.
Ιδιαίτερα συγκινητική ηταν η στιγμή, όταν ο κ. Διονύσης Διαμαντόπουλος πλήρως ενημερωμένος για το Κ.Ε.Δ.Μ.Ο.Π. “Χαρισε Ζωη” μίλησε ο ίδιος με λόγια καρδιάς για την εύκολη και ακίνδυνη διαδικασία, για τη σπουδαιότητα της προσφοράς αυτής στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπο καθώς και την άμεση ανάγκη για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινωνίας.

Ευχή της Διεύθυνσης και όλων των εκπαιδευτικών, να βρεθούν πολλοί Εθελοντές προκειμένου να αποκτήσουμε μια δυνατή Εθνική και Παγκόσμια Δεξαμενή κι ας μη χρειαστούν ποτέ!!!

Ο Σ.Ε.Α. Χαρίεσσας ευχαριστεί θερμά το ΔΙΕΥΘΥΝΤΉ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ κ.Διονύσιο Διαμαντοπούλου για την πρόσκληση, τη ζέστη φιλοξενία καθώς και για την αμέριστη στήριξη στο έργο του συλλόγου μας.”