Κατηγορίες
Δήμος Αλεξάνδρειας Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Αλεξάνδρεια – Συνεργασία Πολιτών για συναντήσεις με κυβερνητικό κλιμάκιο: “Ηχηρή απουσία του Δήμου μας”

Από την παράταξη στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλεξάνδρειας  “Συνεργασία Πολιτών” ανακοινώθηκαν τα ακόλουθα:

“Με έκπληξη ενημερωθήκαμε πως ο Δήμος Αλεξάνδρειας απουσίαζε από τις διμερείς συναντήσεις φορέων της Ημαθίας με κυβερνητικό κλιμάκιο ενόψει του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στις 26,27 & 28 Μαρτίου.

Η δημοτική αρχή δεν έκρινε σκόπιμο να συμμετάσχει στις συζητήσεις στις οποίες συμμετείχαν η Αντιπεριφέρεια Π.Ε Ημαθίας, οι Δήμοι Βέροιας και Νάουσας και πολλοί φορείς της Ημαθίας , παρουσιάζοντας αναπτυξιακές προτάσεις και χρονίζοντα προβλήματα με σκοπό να συζητηθούν στο συνέδριο που διοργανώνει η περιφέρεια Κ. Μακεδονίας και η κυβέρνηση.

Η ηχηρή απουσία του Δήμου μας καταδεικνύει την απόλυτη ένδεια σε προτάσεις και όραμα για τον Δήμο Αλεξάνδρειας που κυριαρχεί στην διοικούσα παράταξη του κ. Γκυρίνη και έχει καταδικάσει τον Δήμο μας σε στασιμότητα καθιστώντας τον ουσιαστικά τον φτωχό συγγενή του νομού μας.

Η παράταξη και ο δημοτικός της σύμβουλος κ. Μίχος Στ. είχαμε έγκαιρα προειδοποιήσει την διοίκηση να λάβει πρωτοβουλίες για το κάλεσμα φορέων του Δήμου σε μια συζήτηση ενόψει του αναπτυξιακού συνεδρίου κάτι που τελικά δεν έγινε.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ