Κατηγορίες
Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξάνδρειας

Τελικά ποιος είπε την αλήθεια;; Ο Χαλκίδης ή ο Κυτούδης;;; (video)

  • Χαλκίδης Ισαάκ Κυτούδης Μόσχοςκι αν την αλήθεια την είπε ο δεύτερος, ο πρώτος παραιτείται…;;
  • ή αν την είπε ο Χαλκίδης, ο Κυτούδης τι θα κάνει;;;

Το θέμα των χρεών της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλεξάνδρειας απασχόλησε για μια ακόμη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο. Αφορμή μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση με σκοπό την αντιμετώπιση άμεσων και εκτάκτων αναγκών που έχουν προκύψει.
Και στο σημείο αυτό ξεκινούν τα όργανα….!!!!

Ο αντιδήμαρχος Ισαάκ Χαλκίδης λέει ότι ο συνάδελφός του (της ίδιας παράταξης) Μ. Κυτούδης δεν τα πήγε καλά και άφησε χρέη που φτάνουν στα 135 χιλιάρικα περίπου. Ο Μόσχος Κυτούδης, αντίθετα, λέει ότι άφησε υπόλοιπα 9 χιλιάδων για τηλέφωνα.

Ο Γ. Κιρκιλιαννίδης λέει στο βίντεο από τη συνεδρίαση ότι δεν θυμάται επακριβώς και ότι οι Επιτροπές αυτές πάντα θα έχουν – προφανώς λόγω του ότι συνεχώς έχουν να κάνουν με προμηθευτές και πληρωμές – κάποια υπόλοιπα ενώ ο Δ. Ράπτης προσπαθεί να μην πάρει έκταση η διαμάχη (οι δυο τελευταίοι ήταν μαζί με τον Κυτούδη μέλη της Επιτροπής).

Το θέμα ξεφεύγει όταν ο Χαλκίδης λέει ότι θα παραιτηθεί αν είναι μόνο 9 χιλιάρικα ενώ ο Κυτούδης τον προκαλεί – προσκαλεί να βρεθούν την επόμενη μέρα όλοι μαζί και να ελεγχθούν τα πάντα για να βρεθεί το ύψος του ανοίγματος προς προμηθευτές.

Τώρα το αν βρέθηκαν την Πέμπτη 22/2, αν έλεγξαν το ζήτημα, αν τελικά παραιτήθηκε ο Ισαάκ ή αν είχε δίκιο ο Μόσχος, αυτό είναι άλλο θέμα, που πέραν όλων των άλλων έχει και πολιτική χροιά και αποτελεί έναν ακόμη σκόπελο τα της παρατάξεως της πλειοψηφίας….

Δείτε το βίντεο και τα συμπεράσματα δικά σας (μέχρι να μάθουμε αν τελικά βρέθηκαν και λύθηκε το θέμα ή αν όλα ήταν ένα ακόμη σόου για να ‘χουνε να παίζουνε τα τοπικά ΜΜΕ και blogs):