Κατηγορίες
σύλλογοι

Την πίτα για το 2018 έκοψε ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018 ο Σύλλογος Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και Περιχώρων έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα στο Κέντρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ στην Τριλοφιά.

Προηγήθηκε εκκλησιασμός των μελών του Συλλόγου στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου. Στη συνέχεια έγινε η μετάβαση στο Κέντρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ. Ο πατήρ Ιερόθεος Γκουντρουμπής ετέλεσε τον αγιασμό για το νέο έτος και έδωσε τις πατρικές του ευχές στον πρόεδρο κ. Μαυρόπουλο Γεώργιο, στο Διοικητικό Συμβούλιο και σε όλους τους προσκυνητές, που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Ακολούθως ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μαυρόπουλος Γεώργιος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, και μαζί με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, προέβη στην κοπή της πίτας και στην απονομή ευχών για το νέο έτος.

Μοιράστηκε η βασιλόπιτα στους παρόντες και αναδείχτηκαν δύο τυχεροί. Ο κ. Παπαγεωργίου Γεώργιος, που παρέλαβε μια εικόνα ως δώρο του Συλλόγου και ο δεύτερος τυχερός ήταν ο Σύλλογος προσκυνητών. Στη συνέχεια επακολούθησε γεύμα των παριστάμενων σ’ ένα κλίμα πολύ ωραίο, στον υπέροχο χώρο του καταστήματος ΔΙΟΝΥΣΟΣ.

Υπήρξε πλήθος κόσμου στη φετινή εκδήλωση και ο Πρόεδρος ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη για τη δυναμική παρουσία τους σ’ όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου. Πρέπει να τονίσουμε ότι τους τελευταίους μήνες ο αριθμός των μελών του Συλλόγου αυξήθηκε σημαντικά.