Κατηγορίες
ευχαριστήρια

Στο 1ο ΕΠΑΛ Κουφαλίων τα “Παιδιά της Άνοιξης”

Τη Δευτέρα 29/1/2018 «Τα Παιδιά της Άνοιξης» και το 1ο ΕΠΑΛ Κουφαλίων πραγματοποίησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «Ομάδα συνύπαρξης» με σκοπό τη γνωριμία, την αλληλεπίδραση, την επικοινωνία, τη συμπερίληψη καθώς επίσης και την ευαισθητοποίηση των μαθητών αλλά και της ευρύτερης εκπαιδευτικής κοινότητας σε θέματα που αφορούν τα ΑμεΑ.

Η συνάντηση έγινε στο 1ο ΕΠΑΛ Κουφαλίων και διεξάχθηκαν δύο παράλληλες δράσεις.

Η πρώτη αφορούσε την περιποίηση των ωφελούμενων από τους μαθητές και τους καθηγητές του τμήματος αισθητικής του ΕΠΑΛ και η δεύτερη στην κατασκευή ζωγραφιάς με σύνθετες τεχνικές (κολάζ και ζωγραφική με τύπωμα) από τους μελλοντικούς βρεφονηπιοκόμους και τους καθηγητές τους. Οι ωφελούμενοι του κέντρου διασκέδασαν και απόλαυσαν την εμπειρία.


“Ευχαριστούμε θερμά το Διευθύντή του ΕΠΑΛ Κουφαλίων κύριο Γιαλατζή Ιωάννη, το Διευθυντή του ΕΚ κύριο Χατζόπουλο Δημήτριο, την κυρία Πιπερίδου Αργυρώ και τον κύριο Μήτσο Παναγιώτη από το τμήμα Αισθητικής, τις κυρίες Παπαδοπούλου Φωτεινή και Βοσκίδου Έφη από το τμήμα Βρεφονηπιοκομίας και την κυρία Δορούκα Σταματία ιδιοκτήτρια του κυλικείου του σχολείου.

Τέλος, ευχαριστούμε το ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης e-koyfalia.gr και τους κυρίους Νοβάκη Γιώργο και Ηλιάδη Στέφανο. Κυρίως όμως ευχαριστούμε τους μαθητές που μας υποδέχτηκαν και μας χάρισαν τα πιο μεγάλα και φωτεινά τους χαμόγελα!!!