Κατηγορίες
θέατρο-κινηματογράφος-μουσική Θεσσαλονίκη ΟΠΑΚΟΜ Δήμος Αλεξάνδρειας

Ο ΟΠΑΚΟΜ “πάει θέατρο” (στην παράσταση “Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα”)

Από τον Οργανισμό Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Αλεξάνδρειας γίνεται γνωστό στα μέλη του ΚΑΠΗ και στους δημότες-κατοίκους του Δήμου Αλεξάνδρειας ότι την Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018 ο ΟΠΑΚΟΜ θα βάλει λεωφορείο για μετάβαση στη Θεσσαλονίκη και στην παράσταση “Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα” στο μικρό θέατρο της Μονής Λαζαριστών Θεσσαλονίκης.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην Κοινωνική Λειτουργό του Οργανισμού κ. Ιωαννίδου Μερόπη στο τηλέφωνο 2333026743.

Με την εγγραφή προκαταβάλετε όλο το ποσό( 11€ το άτομο). Τιμή 11€ το άτομο(5€ το εισιτήριο και 6€ το λεωφορείο). Ισχύουν εισιτήρια του ΟΓΑ. Ώρα αναχώρησης 4.00μ.μ (μπροστά από το ΚΑΠΗ Δ.Κ. Αλεξάνδρειας)

Λίγα λόγια για το έργο:

«Κρίμα. Κρίμα να πάει τόσο κορμί αταξίδευτο».

Σ’ ένα ορεινό χωριό της Κρήτης στις αρχές του περασμένου αιώνα. Στην ηλικία που γεννιέται η επιθυμία. Που το κορμί ξυπνάει κι ανακαλύπτει την έκτασή του. Ένα Αγόρι ερωτεύεται για πρώτη φορά. Όχι ένα κορίτσι, αλλά μια Γυναίκα. Ένας Άντρας και μια Μάνα κλείνουν τον κύκλο των σωμάτων που χορεύουν στην άκρη του γκρεμού. Των σωμάτων που απαγορεύεται να συναντηθούν. Με τη θάλασσα από κάτω τους να περιμένει.

Βασισμένος στην «Πρώτη Αγάπη» του Ιωάννη Κονδυλάκη, ο Άκης Δήμου γράφει μια παραλλαγή του γνωστού διηγήματος, για την ιερή, την απελπισμένη Πρώτη Αγάπη. Σε μια γλώσσα ποιητική, που θα μιλήσει για όσα το σώμα δεν μπόρεσε.