Κατηγορίες
κοινωνία

Η συμμετοχή του Περιφερειακού Τμήματος Αλεξάνδρειας του Ε.Ε.Σ. σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες

Από το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας γνωστοποιήθηκε η ενεργός συμμετοχή του Τμήματος σε διάφορες δραστηριότητες και εκδηλώσεις που έγιναν κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα το Τμήμα συμμετείχε στα εξής:

1. Οι εθελοντές Νοσηλευτικής συνέχισαν να καλύπτουν υγειονομικά τους αγώνες μπάσκετ της αθλητικής ακαδημίας Αλεξάνδρειας «ΑΘΛΟΣ» μετά από αίτημά της, παρέχοντας Πρώτες Βοήθειες σε όλα τα περιστατικά που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων.


2. Επίσης, ξεκίνησε η υγειονομική κάλυψη των αγώνων του μπάσκετ αντρών του ΓΑΣ «Αλεξάνδρεια», ανταποκρινόμενοι θετικά στο αίτημα του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου.

3. Στις 3, 19 και 20 Δεκεμβρίου, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις του Συλλόγου ΑμΕΑ «Τα Παιδιά της Άνοιξης» καθώς Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου του Δήμου Αλεξάνδρειας

4. Στις 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με συναυλία του τραγουδιστή STAN όπου κλήθηκε το τμήμα μας από τον δήμο Αλεξάνδρειας να καλύψει υγειονομικά τη εορταστική εκδήλωση.

5. Στις 15 Δεκεμβρίου ο πρόεδρος του τμήματος παρευρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Κέντρου Προσφύγων και Μεταναστών του Ερυθρού Σταυρού

6. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή και ολοκληρώνοντας τη δράση μας «Χάρισέ το», το Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας πραγματοποίησε επίσκεψη στα Δημοτικά σχολεία της Κορυφής και του Λιανοβεργίου – Αράχου όπου και δώρισε γραφική ύλη στους απόρους μαθητές που φοιτούν σε αυτά.

Το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας εύχεται σε όλους και όλες Καλή Χρονιά με Αγάπη και Ειρήνη.