Κατηγορίες
Αστερούπολη - Πλατύ Ημαθίας

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η Αστερούπολη στο Πλατύ

Αστερούπολη Πλατύ Ημαθίας 2017Για μια ακόμη χρονιά (την έκτη κατά σειρά) το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου ξεκίνησε το οκταήμερο της Αστερούπολης στο Πλατύ.

Κατά τη διάρκεια της Αστερούπολης οι μικροί και οι πιο μεγάλοι επισκέπτες θα μπορούν και φέτος να δουν ξωτικά, κλόουν, ξυλοπόδαρους, να γευτούν παραδοσιακά εδέσματα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τους εθελοντές που συμμετέχουν στη φετινή διοργάνωση, να διασκεδάσουν στις προγραμματισμένες συναυλίες, να γράψουν γράμμα στον Αι – Βασίλη, να παρακολουθήσουν δρώμενα που παρουσιάζουν πολιτιστικοί σύλλογοι, καθώς και χορευτικές παραστάσεις με χριστουγεννιάτικο περιεχόμενο.

Στην εναρκτήρια ομιλία της η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Αστερούπολη» Αναστασία Κιοσέογλου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους καθώς και όσους συνέβαλαν (εθελοντές, μέλη του συλλόγου, χορηγούς) για μια ακόμη χρονιά στην πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας Στέφανος Δριστάς και ο βουλευτής Ημαθίας Χρήστος Αντωνίου.

Η βραδιά άνοιξε με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου της Αστερούπολης και με κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια από παιδιά ενώ συνεχίστηκε με συναυλία.

Η Αστερούπολη στο Πλατύ θα λειτουργήσει μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου, από τις 17:30.

Αστερούπολη Πλατύ Ημαθίας 2017