Κατηγορίες
αθλητικά μπάσκετ

Δώρα στο Σπίτι της Πρωτοβουλίας για το Παιδί μοίρασε το τμήμα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας

Την καθιερωμένη του επίσκεψη στο Σπίτι της Πρωτοβουλίας για το Παιδί στην Βεργίνα πραγματοποίησε και φέτος το τμήμα μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας, αποτελούμενο από τους αθλητές, τους προπονητές και τον επικεφαλής του τμήματος Ηλία Λαζό. Μέσα σε ένα κλίμα χαράς, πλήρως εναρμονισμένο με το γιορτινό κλίμα των ημερών, οι μικροί ένοικοι του σπιτιού υποδέχθηκαν τα μπασκετικά τους ινδάλματα, έπαιξαν και διασκέδασαν μαζί τους, τραγούδησαν τα κάλαντα, και δέχθηκαν με χαρά τα δώρα που τους πρόσφεραν οι παίκτες της ομάδας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μικροί ένοικοι του Σπιτιού της Βεργίνας είναι ίσως οι πιο ένθερμοι φίλαθλοι της ομάδας μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, μιας και παραβρίσκονται ντυμένοι στα ερυθρόλευκα χρώματα της ομάδας σε κάθε εντός έδρας αγώνα στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου.

Παίκτες και προπονητές της ομάδας ξεναγήθηκαν στους χώρους του σπιτιού (συμπεριλαμβανομένης και της νέας πτέρυγας) και προσέφεραν δώρα και στις κυρίες που αποτελούν το μόνιμο προσωπικό, ως ένα μικρό δείγμα αναγνώρισης του τεράστιου έργου που επιτελούν στο πλευρό του προέδρου της ΠγΠ κυρίου Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου.

Η επίσκεψη έληξε με εκατέρωθεν ευχές για καλή χρονιά και το ραντεβού ανανεώθηκε για τις 14 Ιανουαρίου στον πρώτο εντός έδρας αγώνα της ομάδας για το νέο έτος.

Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ του τμήματος YARA (μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της παραγωγής και εμπορίας ορυκτών λιπασμάτων παγκοσμίως), η οποία και αποτέλεσε τον δωροθέτη και χορηγό της επίσκεψης της ομάδας στο Σπίτι της Βεργίνας.

Είναι άλλωστε γνωστή η πλούσια δράση και η ευαισθησία της εν λόγω εταιρείας σε θέματα κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η σχέση της ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας με τους χορηγούς της δεν είναι μία απλή σχέση που εξαντλείται στις 4 γραμμές του γηπέδου, αλλά λαμβάνει και κοινωνικές προεκτάσεις.