Κατηγορίες
αγροτικά Περιφεριακή Ενότητα Ημαθίας

Πάνω από 120 άτομα στις εξετάσεις για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης γεωργικού μηχανήματος

Πάνω από 120 ήταν οι πολίτες που προσήλθαν για την απόκτηση διπλώματος οδήγησης γεωργικού μηχανήματος, στις εξετάσεις που πραγματοποίησε η Π.Ε Ημαθίας, το πρωί της Παρασκευής 8ης Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Αγροτικού Συνεταιρισμού Νάουσας.

Οι εξετάσεις περιλάμβαναν σήματα και μηχανολογία και οδήγηση στον αύλειο χώρο του ΑΣΝ. Με δήλωση του ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΑΣΝ Κώστα Ταμπακιάρη για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων,…

….τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Νάουσας Μάκη Αντωνιάδη για την άψογη συνεργασία στην διενέργεια των εξετάσεων, τον προϊστάμενο κ. Βασίλη Παλουκίδη και τους εξεταστές του Γραφείου Αγροτικού Εξηλεκτρισμού και Εκμηχάνισης Γεωργίας της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε Ημαθίας, που διενέργησαν τις εξετάσεις στον τόπο των αγροτών της περιοχής και όλους τους συμμετέχοντες, τονίζοντας ότι παράγουν την εξαγωγική υπεραξία της Ημαθίας, όπως είναι το ροδάκινο και τα άλλα αγροτικά μας προϊόντα.