Κατηγορίες
Γκυρίνης Παναγιώτης δήμαρχος Αλεξάνδρειας ευχές

Μήνυμα του δημάρχου Αλεξάνδρειας για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς

Σε ευχετήριο μήνυμά του για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει:

“Η γέννηση του Χριστού είναι ένας κορυφαίος χριστιανικός σταθμός, που σηματοδοτεί το νόημα της ζωής, δημιουργεί ελπίδα και πίστη και προσφέρει αγάπη και ταπεινότητα.
Είναι η εποχή που ο κάθε άνθρωπος καλείται να αναστοχαστεί για την πορεία του μέσα στο χρόνο αλλά και για τις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους.
Σε αυτές τις Άγιες ημέρες της γέννησης καλούμαστε να στοχαστούμε αρχές ,αξίες και ιδανικά που στην εποχή της κρίσης έχουν χάσει το νόημα τους και είναι ανάγκη να τις επανατοποθετήσουμε σε υψηλότερα βάθρα που να μην επηρεάζονται από ανέμους και θύελλες.

Η γέννηση του Χριστού είναι η πηγή για να αντλήσουμε δύναμη, πίστη, αγάπη και αλληλεγγύη.
Το φως της Βηθλεέμ έδειξε το δρόμο της αλήθειας στην ανθρωπότητα εκείνης της εποχής.
Αυτό το ανέσπερο φως της Βηθλεέμ να δείξει και τώρα το δρόμο της ειρήνης, στις καρδιές μας, στις οικογένειές μας και στους ισχυρούς του πλανήτη μας.

Με την προσμονή αλλά και την ευχή ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων θα μας οδηγήσει σε καλύτερες μέρες εύχομαι σε όλους και όλες υγεία, ευτυχία προσωπική και οικογενειακή καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και χαρούμενες γιορτές.