Κατηγορίες
Δήμος Νάουσας

Ενημέρωση γονέων – κηδεμόνων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νάουσας

Τους γονείς των μαθητών που συμμετέχουν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Νάουσας καλωσόρισε ο Δήμαρχος Νίκος Κουτσογιάννης, σε ειδική εκδήλωση ενημέρωσης της πορείας τους που οργάνωσε ο Δήμος. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε μαθητές και γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν εξαρχής και συνεχίζουν να δείχνουν στη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Νάουσας για 4η συνεχόμενη χρονιά, γεγονός που δυναμώνει και δικαιώνει την αρχική σκέψη της υλοποίησης και λειτουργίας του από τη σημερινή Διοίκηση.

“Έχουμε υποχρέωση να προσπαθούμε να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες στη γνώση και στο μέλλον για τους μαθητές μας, κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε όσο και όπου μπορούμε” τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος.

Ο κ. Κουτσογιάννης ευχαρίστησε επίσης τους εθελοντές και εθελόντριες εκπαιδευτικούς που με πολλή διάθεση συμμετέχουν και στηρίζουν το Κοινωνικό Φροντιστήριο, συγχαίροντάς τους για την ευαισθησία και την αγάπη που δείχνουν για το λειτούργημα τους και τα παιδιά.

Σημειώνεται ότι στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε μια κλήρωση για τρεις τυχερούς εθελοντές καθηγητές οι οποίοι κέρδισαν διήμερο ταξίδι.

Τους γονείς και καθηγητές είχαν υποδεχθεί με σπιτικά χριστουγεννιάτικα εδέσματα οι κυρίες Βέτα Φίκατα και Μαρία Τραψιώκη, υπεύθυνες γραμματειακής υποστήριξης του Κοινωνικού Φροντιστηρίου